Cytuj:
chyba nie tylko wywalaja ale tez beda robic te co zostana ciekawsze?
Te drzewka byly za duze na sile te talenty byly dodawane i nie trzymalo sie to kupy.Wole miec mniej ale ciekawych i znaczacych wyborow.
Generalnie mysle ze dzieki tym zmianom levelowania nowej postaci bedzie naprawde niezly fun dawac juz od samego poczatku.
Jesli patrzec na kierunek w jakim to idzie to watpie zebysmy sie doczekali jakis uber zmian na ciekawsze. Pewnie dodadza pare nowych na zasadzie "zeby nie bylo ze nie ma". Ale pewnie te wielkiem zmiany skoncza sie na tym ze wywala polowe, uniemozliwia mi rozdawanie punktow w takiej kolejnosci jakiej mi sie podoba.
Drzewka byly imo w sam raz. To ze bylo w nich duzo talentow +x to juz zuplenie inna bajka. Mozna byloby je zastapic chociazby nowymi aktywnymi spellami czy czyms w rodzaju "if something then something or something".
No ale IMO gonia ich terminy i najwyrazniej po prostu nie maja ochoty sie za bardzo wysilac. Wic po prostu wytna te nudne talenty ZAMIAST je zastapic. Dla mnie to podejscie dziwne i kompletnie nie rozumiale. A jeszcze tlumaczenie jaki to bedzie wiekszy fun, uwazam za takim sam debilizm jak wyjasnianie dlaczego w SC2 nie moge mogl grac z amerykanami..
Cytuj:
Wiec ile bedzie mozna rozdac punktow? 76 na 85? : o
Polowe mniej. Nie wiem ile 38 40 ?