Sledzac wiadomosci oraz roznego rodzaju telewizje smialo mozna stwierdzic ze wrocil stary dobry PiS
Chlopaki bryluja w eterze i wszedzie wrzucaja swoje jadowite 5 gr.
Wzieli i sie kurwa uparli na ten krzyz. Malo tego, jakas pisowska morda stwierdzila ze skoro harcerze postawili krzyz to tylko oni maja go prawo stamtad zdjac... Idac tym tokiem rozumowania kazdy moze postawic swoja laurke na placu i wara innnym od niej.
Ja rozumiem ze po katastrofie jakas forma solidarnosci nastapila i naprawde nie mam nic przeciwko temu. Sam krzyz tez mnie w sumie grzeje, ale co mnie drazni to fakt jak pisowcy rzucaja sie na szaniec dla niego, bo jest to "symbol upamietnienie ofiar".
Tylko ze ofiary sa juz upamietnione ( wawel , powazki i chyba cos tam jeszcze ).
Tymczasem pragne zwrocic wasza uwage na niechybnie nadciagajaca parade rownosci w Warszawce
PiS oraz sympatycy radia maryja, tudziez chlopaki z ogolonymi glowami juz szykuja sie do powitania calej rzeszy kochajacych inaczej
Gronkiewicz juz zostala zjebana przez jedynie sluszna partie, ze na to pozwolila. Tak wiec 17 odpalam popkorn i nastawiam sie na tvn24 bo szykuje sie naprawde wspaniala relacja
Edit:
Brudzinski delivers:
http://www.polskieradio.pl/wiadomosci/kraj/artykul176367.html
EDIT 2: W esce rock wojewodzki i figurski dzisiaj poruszaja ta sprawe