mrynar napisał(a):
iniside napisał(a):
Sorry SE zatrzymalo sie w rozwoju jakies 8 lat temu. Jestem w 100% pewny ze ta gra w takim stanie nie trafi do nikogo wiecej jak zatwardzialych fanbojow poprzedniej czesci. Innymi slowy rownie dobrze mogli w XI ulepszyc grafika i bylaby jedna cholera.
Przeciez to wiadomo od dawna, ze ta gra jest skierowana do bylych i obecnych graczy FFXI.
Zmian grafiki w XI nic by nie dala, bo nie sciagneliby graczy ktorzy od dawna nie graja, a tak maja 1 mln na starcie bez problemu. Czy ich utrzymaja na dluzej niz kwartal to juz inna sprawa.
Nie utrzymaja. Ci co juz nie graja, wyja na te same rzeczy co ci ktorzy nigdy nie grali ;p.
Cytuj:
To jest beta, jeszcze jej nie wydali haha. I po to jest beta i feedback oraz report bugs żeby wyłapać błędy i to co graczom przeszkadza, poprawić grę, a nie po to żebyśmy sobie pograli za darmo lol.
Z tego co wiem ludzie marudza juz od alfy i dalej nie porawili ;p.
Cytuj:
To jest beta. Dostepny jest tylko jedn rejon.
I co z tego ? Inne zony nie beda wygladac lepiej. Na pierwszy rzut oka widac ze Crystal Tools nie poradzi sobie z niczym lepszym.
Cytuj:
Wystarczy zmienić mode na pasywne i HP samo się regeneruje nie trzeba nawet restować, co do combat to, żeby wykonać określony atak/spell potrzebna jest okreslona ilość staminy, ktora się regeneruje po każdym ataku i trzeba odczekać,(postać się męczy) no tak, ale po co komu realizm... To nie jest typowy hack and slash jak anion gdzie walisz po skrótach, aż sie myszka poci, a postac wykonuje 100 hitów na sekunde bo i po co komu za dużo myśleć podczas walki. Lagi serwerów, które strasznie przeszkadzaj w walce to inna sprawa no, ale to jest beta.
Realizm w grze fantasy. You made my day. LAWL. Walka w mojej ocenie jest tu wolna i najdelikatniej mowiac nieciekawa. Da sie to jakos przetrawic, ale mocny element to to napewno nie jest.
Cytuj:
Thanks god.
imo
Pfff. Jesli poprawia rzeczy na ktore jest najwiekszy placz (czyt. zmienia gre na taka ktora pasuje do standardow wyznaczonych na PC przez zachodnie produkcje), to ta gra ma realna szanse zwojowac nowych graczy. Jesli tego nie zrobia, no coz zadowoleni beda tylko ci ktorzy aktualnie graja i jakas garstka tych ktorzy juz nie graja.