Eshim napisał(a):
WithnesS napisał(a):
Mendol napisał(a):
co wy za baby macie w tych swoich stadionowych miastach, ze nawet pic nie potrafia? ;p
Moja baba ma mocniejszą głowę od mojej! /flex
...
:(
sprawdzales co ma pod spodnica?
Zapewniam Cię, że ma mocniejszą głowę od 9/10 moich znajomych. I nie narzekam, na to co ma pod spódnicą ;) Ale dodaje, wbrew elo-trendowi panującemu na forach internetowych - Jestem niski, chudy, mam słabą głowę, i słaby żołądek. Ale ona i tak ma wyjątkowo mocny łeb.
mrynar napisał(a):
Ja pije rzadko ale jak pije to nie ma pierdolenia ze nastepnego dnia trzeba gdzies jechac czy cos. To nie dla kobiet, poza tym faceci przy kobietach mysla o ruchaniu zamiast sie oddac czystej przyjemnosci ostrej najebki.
Myślenie o sexie jest całkiem normalnym odruchem. Przy pannie z którą jesteś i z którą współżyjesz - tymbardziej i tylko dobrze świadczy ;) Uwierz mi, że poza palnięciem czegoś głupiego od czasu do czasu, nigdy nie zrobiła niczego, czego bym żałował. Jak to mawiają moi kumple - Ona jest jak facet, nie to co *tu wstaw imię dziewczyny innego kumpla* Z nią się fajnie pije. - Serio, naprawdę miłe uczucie i napawające dumą, usłyszeć o swojej kobiecie coś takiego. Tymbardziej jak wszyscy są najebani, i krzyczą "Kobieto, kuchnia! Kanapki!" A ona z uśmiechem na ustach tam idzie, i wraca z kanapkami.
Ale Bab być nie ma, to nie będzie. Dlatego też, poszło moje pytanie.