raggnarok napisał(a):
1. Nikt wam nie kaze kupowac SC2
Moja mama piecze smaczne ciasta.
raggnarok napisał(a):
2. Jak nie podobala wam sie opowiesc w SC1 to nie nasza wina
Podobała się, ale z tego co na razie widać Blizzard po takim czasie jedyne co potrafi to odgrzewać stare kotlety, no ale zobaczymy w praniu.
raggnarok napisał(a):
3. Trailer zajebisty
Moim zdaniem słaby
raggnarok napisał(a):
4. Gdzie tam wdzisz Kabraxis ujecia na enginie gry? Jesli tak jest to jestem w siodmym niebie, bo wyglada to zajebiscie imho
Wszystko oprócz znanych wcześniej renderów to engine gry.
raggnarok napisał(a):
5. Ocenianie gry na super produkcje po trailerze oczywiscie jest bez sensu
6. Ocenianie gry na zjebana produkcje po trailerze oczywiscie jest bez sensu
No shit Sherlock.
raggnarok napisał(a):
7. Jesli trailer streszcze w jakis sposob fabule kampanii to jest zajebiscie - mamy Kerrigan, mamy Zerathula, mamy jakies kosmiczne ruiny moze powiazane z Xel'Naga. Fabula bedzie imho git.
No, brakuje jeszcze tylko smutnego pożegnania jakiegoś towarzysza, flagi amerykańskiej i zapowiedzi, że to dopiero początek.
raggnarok napisał(a):
8. W retailu bedzie wiecej takich przerywnikow! *drool*
Czekam z wypiekami na twarzy.
raggnarok napisał(a):
9. Wtorna strategia... Kabraxis, napisz prosze, czego dokladnie bys oczekiwal od SC2, naprawde jestem ciekaw.
To do Kabraxisa ale nadajemy na podobnych falach więc powiem że zapewne czegoś co usprawiedliwiałoby kosmiczne pieniądze wydane na produkcję i jedną z najwyższych jeżeli nie najwyższą cenę za grę na PC w ostatnich latach.
raggnarok napisał(a):
Reasumujac: wychwalanie SC2 czy tez pisanie, ze gra smierdzi, jest wtorna i w ogole jest zupelnie bezproduktywnym flejmowaniem.
Nie śmierdzi, jest wtórna, jeżeli cudze zdanie jest dla ciebie nie do przyjęcia to pasujesz do stereotypu "pieska Blizzarda"
raggnarok napisał(a):
Filmik rzadzi na standardowym Blizzardowskim poziomie i zapowiada fajna, pokrecona fabule w zajebistym universum. Kropka.
Filmik poniżej standardowego blizzardowskiego poziomu i zapowiada nudne, przegadane romansidło w sztampowym kosmicznym uniwersum. Kropka.