mrynar napisał(a):
Targaryen napisał(a):
Reasumując lepiej walki nie wygrać i stracić exp w doborowym towarzystwie niż poświęcić 5 minut na dowiedzenie się czegoś o walce bo wtedy przestaje się być casualem
Jedno drugiego nie wyklucza. Huck i nie tylko Huck akurat przed kazda walka stara sie dowiedziec jak najwiecej i oczywiscie gramy po to, zeby wygrac a nie po to, zeby sie posmiac z glupich tektow.
Chodzi nam tylko o to, zeby sie nie cisnieniowac. Kiedys dla mnie tez item czesto byl najwazniejszy, ale teraz wole zabawe, bo nie wiem ile jeszcze bede gral 5 dni czy 50.
Z Ato wczesniej gralem i nie bylo z tym zadnego problemu. Tylko ostatnio kazda rozmowa z nim sprowadza sie do wytykania bledow w equip. Kiedys bym to potraktowal jako cenna rade, teraz mnie to tylko irytuje. Zdaje sobie sprawe, ze sprzet mam z 2005 roku, ale w zwiazku z brakiem czasu na granie i tym ze FFXI sie konczy nawet nie planuje tego zmieniac.
Tu Cie boli, jakbys zamiast irytowac sie posluchal troche to bys zauwazyl ze zawsze staralem ci sie doradzac equip ktory
a) jest latwy do zdobycia (w sensie czasowym)
b) poprawia Twojego relica
Np. pisalem Ci o synergy equipie z counter. NMa ktory dropuje potrzebny aptant mozna zabic solo mnk/dnc a nm popuje co 2h i jest up wiekszosc czasu. Inne co potrzebujesz to itemy z ah za 500k i masz najelpszy counter head i buty.
czapka ktora Ci odradzilem z abbysea jest po prostu slaba i nie nadaje sie do niczego (ma 2 wiecej acc niz O hat ktory ma 6 lat)
Zawsze kiedy Ci doradzalem staralem sie to robic z uwaga ze nie mozesz miec full usu itd. i nie masz czasu na eventy, ale widac duma przeszkaddzala Ci uslyszec tresc, a nigdy nie mialem na mysli sie z ciebie smiac szanuje Cie za opor z jakim stales przy mnk (nawet jesli po czesci byl to brak czasu na lvlowania innych jobow
) i zawsze mi bylo szkoda ze Spharai lezy nieuzywane dlatego staralem Ci sie doradzac zeby bylo chodz troche lepiej. No ale coz widac nie abrdzo wyszlo