raggnarok napisał(a):
No ale na szczescie sa ta popierdolki,
Hehe w kazdej innej grze byloby beczenie na bugi i ze jest niedokonczona. Bo sorki ale crashe do Win, czy brak dzwieku to imho nie sa popierdolki zwlaszcza ze gra byla robiona 4 lata plus bety i pierdyliard patchy. Popierdulka to jest jak 2 tekstury przez siebie przechodza albo ran na godzine postac sie zawiesi na jakiejs nierownosci. A tak przechodzac przez fora np. tu i GOl czy zagraniczne - troche narzekania na te bugi jest. Plus cos gra ma jakies wonty chyba do niektorych kart czy sterow od nVidii ale tu juz nie wiem, jakis naglowek mi mignal gdzies.
Z niecierpliwoscia czekam na pierwsze recenzje - bedzie sie imho z czego posmiac.
A zeby mi sobtainer nie fukal to napisze jeszcze ze wlasnie jestem po obejrzeniu 20 cinematicow z plytki "Behind The Scenes" i powiem ze historia mimo ze fajna to koncowka (przynajmniej mnie) rozczarowala i to mocno. Patos, melodramat i ogolny kal jak z filmu klasy B. Ale takto to filmiki calkiem fajne jak to u Blizzarda, przynajmniej te w ktorych sie cos dzieje bo sa tez takie na ktorych gadaja przez 3 minuty.
Plus zagralem pierwsze dwie misje i nie widze zadnej jakosciowej roznicy w stosunku do zadnego RTSa w jaki gralem przez ostatnie 5 lat. Na poczatku pierdolniecia nie ma i jest sztampowo. No ale jestem swiadomy ze to pierwsze dwie misje.
Takie wyzsze stany srednie jak dla mnie. Ale i tak wiecej niz sie spodziewalem.
AHA - InGame filmiki na enginie jesli nie masz gry puszczonej na full wygladaja tragicznie (w 1400x900) cienie np. maja zeby wielkosci pol centymetra. Moze nie tragicznie - po prostu slabo jak gra sprzed paru lat.
Natomiest na full bardzo podobaja mi sie twarze i mimika - ktos sie tutaj ewidentnie przylozyl.