Obecnie kupienie tej gry to wywalenie kasy w błoto, dałem jej już 2 szansę. Pierwszą było kupienie bety a 2 teraz, gram od tygodnia mniej wiecej. Już mam dość, a zapału miałem na początku bardzo dużo, wiedząc jakie są założenia gry . Jest tyle rzeczy, które przyprawiają o mega irrytycję, że nie wiem czy wszystkie opisze :
1. jedziesz koniem, ktoś wbiega Ci w miescie pod konia, dostajesz flage atakującego, od razu koleś wzywa "strażnika" umierasz tracisz cały stuff i koń od razu zdycha.
2. po wprowadzeniu złodziejstwa, nie da się dosłownie grać, na 1 gracza, który chce coś pograć jest około 6 złodziei. Łażą za tobą, wiesz, że grzebią Ci w portfelu, a dopóki im sie nie uda nic nie można praktycznie zrobić .
Kradzież drobiazgów jest jeszcze do przyjęcia, ale zarąbanie 2H włóczni to już lekkie przegięcie .
3. Teren gry jest praktycznie martwy, tylko kilka spotów , reszta świata pusta na maksa .
4. Craftingiem sie nie bawiłem, ale nie jest skończony, tylko kilka rodzai zbroi na razie, ale nie wiem za dużo to się nie wypowiadam .
5. Mnie jako Reda, wqrza statloss, dzisiaj straciłem 20% statsów, później już przez mega wqrwienie na tą gre straciłem 50%
Może za 2 lata, będzie się w nią dało grać, teraz jest naprawdę bardzo źle.
Największym problemem jest ilość graczy, populacja jest naprawdę bardzo mała, po tygodniu grania poznałem chyba jej większa część. Ci co grają, mają po 3 postaci, np. kupowałem dzisiaj konia, to okazało się, że od tego samego goscia wczesniej kupowałem zbroję. W miastach przewijają się ciągle Ci sami ludzie, ogólnie pusto i strasznie nudno .
Pustka wali po oczach wszędzie, poza kilkoma miejscami, nie ma nic, tak jakby Kononowicz tam był .