haha Fajna drama.
Decyzja Hucka sluszna, ale spozniona. Naif cancelnal konto, ja tez robie przerwe. Nie wiem jak inni. Moze od wrzesnia znowu uda sie zebrac.
Problem jest taki, ze ludzie z roznymi oczekiwaniami nie powinni grac razem. Jakims cudem w Provoke udalo sie zebrac grupke ludzi, ktora miala podobne, luzne podejscie do gry i nie bylo w abyssea ZADNEJ dramy. Wczesniej fajnie sie tez robilo misje w staticu.
Moja potrzeba zbierania punktow skonczyla sie na limbusach pare lat temu. Na salvage i asautach juz odpadlem i nie mam zamiaru wracac do takiego stylu gry (w FFXIV tez nie), mysleniu ze moze lepiej nie isc na piwo, bo mi przpeadna punbkty.
Cold i Rha popieraja Ato, bo maja podobne podejscie do gry. Dziwie sie, ze nie gracie razem. Wezcie Ato do Pixies, albo wezcie perelke od Ato.
Zeby nie bylo calkowice was rozumiem, punkty, itemy, dazenie do perfekcjonizmu ma swoj urok.
Jesli chodzi o Myrte to bardzo go lubilem (m.in. za jego poczucie humoru), ale po tym co zrobil z kontem Samadama nie gadalem z nim i nie gralem przez dlugi okres czasu. Teraz wrocil "z wygnania" i nie widze powodu, zeby mu nie dac tzw. drugiej szansy. Gra sie z nim dobrze, nawet nam pomagal w misjach staticowych.
Do zobaczenia w grze we wrzesniu (prawdopodobnie).