Vercin napisał(a):
Przeszedl na szybko singla
A jak mial pzejsc na wolno? Przeszedl cala gre i koniec.
Vercin napisał(a):
na normal i pisze "recenzje" olewajac calkiem multiplayer.
Nie wiem czy gral na normal czy hard. ja gralem cala gre na hard i mam wlasciwie identyczne odczucia. A do Multi bedzie osobna recenzja - wspomina zreszta o tym.
Vercin napisał(a):
Moglby bardziej sie postarac (pograc dluzej nie tylko na normal)
Tzn jak sie bardziej postarac? Jak dluzej pograc? Jak mozna pograc dluzej niz przejscie gry? Co ma siedziec na statku 16 godzin zeby moc powiedziec ze pogral dluzej?
Vercin napisał(a):
Napisal tam cokolwiek o edytorze ?
A co mial pisac? Jest i tyle. Nie jest to jakas super zaleta bo w wiekszosci RTSow jest. Pozatym o custommapkach masz wyzej i na dzien dzisiejszy jest to mega fail.
Vercin napisał(a):
Nie nazwalbym tego recenzja tbh.
a ja bym nazwal. I to bardzo dobra. Nie ulegajaca hypowi tylko opisujaca gra taka jaka jest.
Nie nazwalbym tez kolesia rebelem, bo jesli ocenienie SC2 na np. 8/10 (dobra ale tylko dobra gra - taki wlasnie jest) to "rebel" bo caly swiat jedzie na megahypie to n/c.
Chcialbym zeby bylo wiecej takich recenzentow, ktrzy maja swoj mozg i wlasne zdanie (kocham kolesia np. za wypomnienie Blizzardowi wlasciwie plagiatow Warhammera - w jakiej innej recenzji to przeczytasz? w zadnej). Nie daja sie poniesc ogolnoswiatowemu hypowi i trendowi ze kazde wysokobudzetowa gra ma 8/10 z gory a jak jest od Blizzarda to juz co najmniej 9+/10.
"jest tez juz recenzja na gry-online :
http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=6758"
No akurat GOL to jest dla mnie opiniotworczy jak skurwysyn. Przeskoczylem tylko na ostatnia strone na wady i zalety i postanowilem nawet nie tracic czasu i nie czytac.
Tylko skomentuje:
"przyjemna, długa i konkretna kampania, pełna doskonałych przerywników filmowych" - Ktorych jest mniej (laczny czas renderow) niz w Diablo 2 czy Warcraft 3. te na enginie nie sa niczym szczegolnym i nie sa "doskonale" - sa takie jak w kazdej innej grze.
"marka Blizzarda, czyli gwarancja rozwijania tytułu i usprawniania go przez lata;" - No wlasnie.... dlaczego ta gra jest fajne? Bo to Blizzard... lol Tak jakby inne firmy nie robily patchy, nie dbaly o serwery, itd.... Chociazby Valve.
"rozbudowana od strony usług społecznościowych;" - haha no super mam FB w Starcrafcie. Hura.
Nawet mie sie nie chce przez tekst przekopywac.