IMHO trudno bedzie wszystko capnac.
Ja w swoim secie (nad ktorym ciagle pracuje) mam capniete:
-dex, quick, con, Hits
-resisty thrust, slash, crush
-CS, Stealth
Sporo mam DW, sporo resistow na magie.
Praktycznie kompletnie nie mam bonusow do STR, matter resist, thrust.
Evenom mam na swap itemach (mam nadzieje ze da sie zrobic na jednym - potrzebuje +7 item a to mozna zrobic np. na jakims MP armor part).
Zeby wogole jakos sie zblizyc do capa trza wyciagnac nie te itemy ktore "sa dobre" ale takie ktore maja duzo imbule points.
Np. mam gem z new dungeonu ktory jest syfiasty (dex quick mi daje ktore mam capniete i 2 resisty na magie) ale ma 30 imbule points. Tak samo z bracerami - robie dzis Decayro tego questa 41 lev ktory mi da drugi bracer vieled costam z ok 30 imbule points.
Tragedia jest z ringami - Epic ring i Legion ring ktore mam maja <18 imbuled points.
Poszukam jeszcze w DF jakis ringow ktore by byly sensowne.
Generalnie z przygotowaniem SC armora nie warto za dlugo czekac bo z tego co slysze juz lata stado stealtherow z top itemami i potionami (wiadomo ze zadnej klasie tak nie zalezy na uber gear jak tej, ktora moze solowac
)
Raf wczoraj np. spotkal norsemana ktory co 3-4 sek walki walil w niego jakims procem. Znaczy ze gosc nie dosc ze mial go na obu broniach to jeszcze caly pancerz musial miec z reactive DD effects.
Karol: To dziwne. Ja dziele ludzi na glowy i tulowia
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Karol66 dnia 2002-11-18 10:36 ]</font>