Targaryen napisał(a):
Briareusa tankowałem na zasadzie kite wokoło jeziorka. Jak dla mnie i dla co-tank-kitującego Aegis/D.Ring pld na normalne tankowanie ten mobek jest zbyt hardkorowy (czyt. częste oneshoty) Ma ze dwa wredne AOE z czego jedno kasuje buffy i ignoruje cienie, które będzie zabijało klasyczych melee dlatego rng, blu/thf to idealne profesje do zabijania trolla. Nie wiem jak z nukami dlatego nie wiem czy BLM tam się do czegoś nadaje. Souleater DRK potrafi sporo zdziałać jeśli ma odpowiedni support (stałe heale, full buffy).
Kukulkana widziałem tankowanego przez paladynów, ja byłem wtedy na BLU ale nie wyglądał na trudnego, zdecydowanie czystsza walka niż Bria. Oneshotował PLD jakimś atakiem ale to się zdarzyło raz na walkę. Ponoć ma silny enpoison no i standardowe specjale Peiste czyli stona w pogotowiu.
O Glavoidzie to tylko czytałem, że jest przegięty, bardziej niż Lambton Worm z absorbami a do tego ma gorge, disgorge i stoneskin.
wszystko prawda tylko kukulkana sie albo tankuje plecami i wtedy jest mega latwy z odpowiednim supportem. Oczywiscie tankowanie an blu jest idealne a ze blu tankow raczej nie mamy wiec, wiec druga latwa strategia to kitowanie go wokol czegos tam juz zapomnialem i rng + blu/thf + blm(?). Tankowanie tego przez PLD face to face to najtrudniejsza strategia i wymaga 2 PLDynow a mamy tylko 1 dobrego PLD. Dla nas najlepszy bedzie kite.