Cytuj:
2002-10-22 22:37, Aldatha napisał:
zieeew
nastepny palant :/
o ile mnie pamiec nie myli to wy osiowcy zaczeliscie cala ta wojenke...
nie rozdrapuj tego tylko idz grzecznie do lozeczka i nie zapomnij zmeczyc swojego konika i zawolac LOL kurwa str up!
to takie rpgowe:D
Pamiec cie zawodzi a raczej nie masz prawa tego pamietac mlodziku. "wojne" jak to nazywasz to zaczeli chlopcy z jednej z ekip CL (sorry nie wiem juz czy ci co sa teraz czy wczesniejsi ale tez mnie to nie interesuje za bardzo), bo zaczeli twierdzic zarozumiale ze ich freeshard jest lepszy niz OSI - nie dosc ze bez sensu to jeszcze bezpodstawnie.
O ile dobrze pamietam to poza stwierdzeniami ze SC ma bugi (czasem byly to po prostu odmiennosci od OSI-style, czasem bugi faktyczne) to nie mialem nigdy powaznych zatargow z graczami z OSI - o pardonne jednego zabilem parokrotnie bo mnie wkur... - ale w koncu i z nim sie udalo dogadac ;-P
Ja tu upatruje w sumie jednego powodu - nie twierdzilem nigdy ze SC dorowna OSI, staralem sie owszem zeby dzialalo mozliwie podobnie, nawet niekiedy fajnie to wychodzilo, ale nie bylo nigdy jazd ze jest lepiej niz na OSI.
Tak wyglada historia synku, a teraz idz bo masz mleko Oyci3ca pod nosem i wytrzyj buzie i nie ciagnij mu wiecej.