Witam panowie, jezeli macie ochote na same tylko klucze to mozecie sie ze mna dogadac:) Obecnie siedze w Anglii i jak tylko zaloze sobie jakis 1MBit net to znowu powroce do DAoC. Jak ja to wszystko widze: Mam serdecznego pzyjaciela w Stanach ktory moze to wszystko kupic. Teraz,jak przekazacmi kase i jak ja jemu: Jako ze moi rodzice mieszkaja w Polsce to kazdy zainteresowany moze przeslac kaske na konto mojej mamy [podam zainteesowanym], wowczas dzieki moim instrukcjom mama wysle kaske mojemu koledze do Stanow gdzie on kupi gry i po podaniu e-maili przesle kody kazdemu zainetresowanemu. Pozniej wysle mi paczke z monitorkiem ktory ma mi zakupic na poczatku grudnia i wsadzi tam plytki, ktore ja bede mogl rozeslac kazdemu z osobna na swieta kiedy to przyjade na tydzien do rodzinki z Anglii. Jezeli ktokolwiek ma jakiekolwik pytania przosze smialo slac maile do:
[email protected], Jezeli zastanawiacie sie kim jestem to: Visena z Bedvedere, niestety swoje konto sprzedalem:( ale cos wykombinuje. Poczte odbieram 3 razy na tydzien w kafejce. Jezeli ktos chce sie do mnie dozwonic to podaj numerek [angielski] +44901690813. Cena bedzie taka jak w
http://www.bestbuy.com/Software/Detail. ... &sCat=1030 czyli 30$+ troche dodatkow na wysylki tu sie powinienem dogadac z Karolem {Karol wyslij mi na moja kom sms-a koszt bedzie taki sam jak sms w Polsce, jezeli znajdzie sie kilku cetnych zadzwonie do ciebe i sie dogadamy ok?}. Zainteresowanych prosze o kontakt. Tomek
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Vissegard dnia 2002-11-19 18:16 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Vissegard dnia 2002-11-19 18:20 ]</font>