mrynar napisał(a):
Targaryen napisał(a):
Wiele osób pomimo skompletowania wszystkiego co chcieli chodziło tylko po to tylko po to aby skończyć nam reliki. Sehrahin, Coldee, Newzarb, Valega, Naiku, Ketiru, Kyuubipl, Zjawcia, Althen, Laeriuen, Enoikos, Espeon, Valyana...
Wiekszosc tych osob wydawala zdobyte punkty, albo w DP albo pozniej w Pixies. Kilka nawet dostalo za to pozniej relica.
Jak sie ma wiele jobow to zawsze jest po co chodzic na dynamis.
Chodzenie na tak nudny event jak dynamis to nie praca w caritasie. W 99% przypadkow chodzi sie dla wlasnej korzysci.
Jakbym wiedzial, ze wspolne granie to az takie zobowiazanie wg. niektorych to pewnie bym sobie odpuscil. W XIV juz napewno takiego bledu nie popelnie i nie bede sie angazowal w smierlelnie powazne wirtualne przedsiewziecia.
Jakbys napisal na starcie ze nie bedziesz tego relica uzywal tylko traktujesz go jak kolekcjonerski gadzet to nikt by Ci nie pomogl w jego robieniu. Wszyscy mysleli ze robia go bo jestes dedicated MNK ktory dlugo jeszcze bedzie gral i odplaci sie czasem gry pozniej na eventach gdzie inni cos beda mogli zdobyc.
Myrta szkoda mi w sumie czasu na odpowiadanie na Twoje wypowiedzi bo to cie tylko nakreca, ale kilka rzeczy sprostuje:
1. Nie mam relica i prawdopodobnie nie bede mial ( Mozesz sobie zwalic gruche teraz)
2. Mialem kiedys konto z postacia Bartelius. Zaczalem grac rowno z Atorem bratem Maxii'ego. Razem robilismy CoP i quitnelismy w tym samym czasie. Skasowalem moja postac (MNK70) i skonczylem CoP tuz przed 3path. Jak sie pozniej dowiedzialem Ator skonczyl z tydzien pozniej po mnie i definitywnie odszedl z gry. Zapytalem sie go czy moze mi swoja postac sprzedac bo generalnie byl na tym samym etapie gry. Sprzedal mi za wartosc gry. Najwyzszy job jaki mial na koncie to BST71, mial tez DRG na okolo 50+ i PLD na 60. Reszta jobow byla albo locked albo na poziomach 1-10 poza /war ktory byl chyba na 30+. Teraz mam 4x 80 i 8 jobow 70-80. Nigdy tez nie levelowalem na Astral burn poza SMNerem (70 lv). Takze z czystym sumieniem moge powiedziec ze konto jest moje i to jak teraz wyglada to w 97% moja zasluga, a za te 3% serdecznie Atorowi dziekuje.
3. Fulltimowanie Totsukanotsurugi to typowy przejaw debilizmu przeplatanego z proba showoff. W miescie spoko, na dynamis jak najbardziej, ale gdzie indziej to kompletna glupota.
4. Masz Maat's cap ale i tak ssiesz na kazdym jobie
5. Jak ja chciałem grać Atorem to grzecie spytałem i zapłaciłem za konto. Jak ty chciales itemy z konta Sama to zwyczajnie zajebales i to jest glowna roznica miedzy nami.