Dobra tak jak obiecalem tak powrzucam pare screenow.
Beta EU, taki pamiatkowy skrin mojego koxa. Level niski, dolaczylem do bety prawie pod sam koniec z tego powodu ze kod do niej dostalem razem z preorderem
takie fajne pudelko dvd z dumnym napisem preorder wow i soundtrackiem co by czlowiek sie nie nudzil
Koniec bety, szykujemy się na zagłade!
Spekulacje na temat tego co zrespawnuja nam na koniec bety. W crossroads masa ludzi na cos czekala, podobno onyxie puscili ale cholera wie bo server pierdolnal na poczatku eventow
Realm first WC! Wspaniale nasze reakcje na wyjscie bossa, fajnie realm co chwile padał
screen chyba zrobiony pare dni po starcie Al'Akira.
Epicka instancja epickie wipe'y
i rozwalajace bezczelne WOOT blackhanda dolewajace oliwy do ognia.
Totalne szalenstwo bo sulf pada pierwszy raz.
no i padł dziad, orgazmy, pelne szalenstwo krzyki i rzucanie przedmiotami po pokoju polaczone z niekontrolowanym wydalaniem kału i moczu.
Kumpel Tharis nadział łeb ony na pal, cała ta otoczka z tym zwiazana byla epicka
zwroccie uwage na trade chat - to se ne vrati pane havranek
Pozdro Tharis jesli jeszcze zyjesz i czytasz to forum.
pvpodnieta zwiazana z pojawieniem sie pierwszego high warlorda na realmie. Byla feta i swieto przez tydzien, chlopa chyba wywalalo z powodu tego spamu jaki dostawal na prv.
Rag padl, legendary nam nigdy nie dal.
I na koniec maly flexik od mojego warriora, ah te spamy pokroju "OMG WHERE DID YOU GET THAT SWORD". Pozdro, Naerath - Al'Akir - w stanie spoczynku na lvl 70
Pozdrowienia dla wszystkich z ktorymi rajdowalem w vanilli, wiem ze Was tutaj sie kiedys sporo udzielalo, zwlaszcza z ekipy z Enemy Territory i tamtejszej sceny.