Quetzacotl napisał(a):
vanquishera sie ciekawie robi, bo jednak czyszczenie lokacji na hardcorze to nie taka bułka z masłem, poza tym to chyba "najwazniejszy" title PvE wiec moe byc niezly bonus za niego.
Co do samych bonusow to nieprawda, ze tylko inne skiny dają. Itemy za preorder factions mialy tak dobrane staty, ze nadawaly sie idealnie do energy hiding i nie mozna ich bylo normalnie odblokowac w PvP. Poza tym bylo pare itemow z PvE ktorych nie mozna bylo odblokowac dla postaci PvP a byly po prostu lepsze, np HoD, czyli helm zmniejszajacy hex duration. Podejrzewam, ze podobna sytuacja moze byc w GW2.
Vanquisher JEST nudny, uwierz.
Co do HoDa - fakt, był taki czas, kiedy nie mozna było mieć inaczej miecza z tymi statami, ale te czasy minęły już dawno temu. Cała historia z HoDem to bardziej bug niz feature i skończyła się wraz z wyjściem factions.
Co do itemów z bonusami się nie wypowiadam... miałam je i przydały się raptem przez pierwsze godziny gry na paru postaciach.
Także - bonus? Na pewno jakiś będzie. Czy wart bicia wszystkich tytułów? Ciężko oceniać. Tym bardziej, że już czytałam gdzieś, że w GW2 na PvP mamy mieć od ręki dostępny cały unlock...