visilis85 napisał(a):
huehue
podaj mi tutaj 3 mmorpg z ladniejsza grafika od pokazanej na owych screenach, ktore wklejalem
tylko uprzedzam, bez aionow itp. bo szkoda czasu
Nigga plz. Od tego?
http://mortal.mmogitalia.com/screen/06.jpg
KAZDY. Moze oprocz Metina 2 i Tibii. Wklejasz screena na ktorym jest rozpackana tekstura podloza rodem z 2005 roku (albo i wczesniej - chyba nawet Morrowind mial lepsze tekstury), z 4ma kanciatymi charkami w identycznych zbrojach na identycznych koniach z ktorych jeden stoi na w pol w powietrzu (ten z przodu na skarpie) z niewidzialnymi uzdami. I zachwalasz grafike. LOLZ. Jedyna w miare ladny screen to ten pierwszy, przy czy "w miare" oznacza ze da sie na niego spojrzec bez usmiechu politowania. Tak czy siak wyglada na plaskie szaro-bure gowno a ta postac stoi w taki sposob ze az bym chcial zobaczyc to w ruchu animowane - bo bym sie na pewno posmial.
A ten filmik z "combatem" to N/C. Mialem podobne wrazenie jak ktos tam powyzej ze oni poprostu biegaja i pisza na chacie a to byla "walka". Big LOLZ. Ja bym sie wstydzil puszczac to na net jakby mi sie ta gra podobala.
Podziwiam developerow MO ze potrafili zrobic taki crappe z UEngine. Trzeba umiec.
Podziwiam rowniez to forum ze to cos doczekalo sie swojego dzialu.