Nekromanta napisał(a):
...
Teoretyczną opcją będzie będzie wrzucenie zupdejtowanego elementala ponownie. Jesli beda robić małe poprawki co pare dni to chyba , żadnemu piratowi nie będzie się chciało ponownie zaciągać 7-8 giga ?...
Właśnie o to chodzi...dziś juz jest jeden patch, na jutro juz zapowiedziany następny, większy.
Ja kupiłem tą grę, bo lubie tego typu strategie...no i pamiętam swoje przejścia z piracką GalCiV II - piraci owszem, crackowali updeaty, ale z duzym opoznieniem, bo updeatów wychodzilo sporo, a gra nie jest na tyle popularna, żeby sie cały czas nią zajmować... np. Empire Total War dostawlao cracki zaraz po wypuszczeniu updeatu, ale z grami od Stardocka juz tak dobrze nie jest.
Pewnie, ze to nie jest doskonały sposób na piratów, ale wg mnie poki co lepszego nie ma: wypuszczać updeaty bardzo często, najlepiej równocześnie z blacklistowaniem krązących po sieci cd-keyow (Dominions 3 robiło kosmetyczne patche, które w sumie zwiększały content niż cokolwiek łatały,głównie w tym celu i można na TPB poczytać płacze nieszczęśników, którzy zassali "zcrackowanego" patcha tylko po to, żeby sie dowiedzieć, że im cd-key przestał działać po jego zainstalowaniu)...
W sumie gra juz jest zpiracona, więc polecam właśnie sciągnąć pirata, pograć trochę i ewentualnie wtedy kupić orygianał jeśli sę spodoba, bo updeatoanie tej gry crackowanymi patchami to będzie przysłowiowy pain in the ass.