Bodziu napisał(a):
iniside napisał(a):
Nie wiem z jakiego swiata przyszedles, ale mozesz tam wrocic.
Dwa tygodnie do premiery, OPEN Beta (co znaczy ze kazdy sproboje i kazdy potraktuje ja jako triala).
inside - czy ty umiesz uszanowac innych poglady na dany temat, czy raczej muszisz sflamowac, bo ci zylka na mozgu peknie ?
No i do cholery napisz IMHO bo nie kazdy open bete traktuje jak triala, to ze ty widzisz tylko w jednym kolorze nie oznacza ze wszyscy sa twojego pokroju, UNDERSTAND ?
Ale jakie poglądy, przecież Wy tu się napinacie jakby Wam bezcześcili co najmniej jakieś sacrum. My wytykamy błędy które są niewybaczalne dla takiej gigantycznej firmy jak SE, a która sobie na nie pozwala bo ma za sobą rzeszę zaślepionych fanbojów.
Ja mam tylko nadzieje, że im się to odbije dużą czkawką i poprowadzi grę w dobrym i grywalnym kierunku.
Wydawać na PC grę MMO dedykowaną pod pada? Wypuszczać do OB produkt w takim stanie z nastawieniem releasu za 2-3 tyg? Już sam proces ściągania, patchowania, instalowanie i pierwsze wrażenia z GUI powodują wymioty z powodu najnormalniejszych tragicznych niedopracowań i niedociągnięć. Ta gra była tyle miesięcy w CB? Well done.
Open beta to jest już tzw final touch gdzie stresstestuje się głównie serwery, obciążenia i specjalnie przeciąża się produkt.
Tak naprawdę OB to już jest finalny produkt i wcale się nie dziwię, że sporo osób traktuje go jako trial.
Chyba, że się grubo mylę, cały klient leci w debug (haha) i się miło zaskoczę podczas release.
Przestańcie się napinać bo zarzucacie komuś stronniczość oferując to samo w drugą stronę.