Mendol napisał(a):
zawisc? myslenie?
chyba na medrca sie jednak jeszcze za bardzo nie nadajesz.
ja stwierdzam fakty - wkurwia mnie twoje pierdolenie, jak to masz na wszystko wyjebane i jest super - jednoczesnie wysmiewujac sie z nas - bo pracujemy, probujemy w zyciu cos osiagnac, zbudowac.
a ty uwazasz, ze zycie na koszt innych jest fajne, nalezy sie tym chwalic i jeszcze mowic, ze jest dobrze. problem w tym, ze twoje doswiadczenia zyciowe nie bardzo pozwalaja ci na 'medrkowanie' w jakimkolwiek temacie - z wyjatkiem psychotropow, gier i mangi/anime.
Przepraszam cie mendolku, co takiego osiagnales w zyciu ? jakie sa efekty twojej pracy ? Jezeli zrobiles cos tak wspanialego ze opadnie mi szczenka to wysle ci tego grosza ktory i tak jest pewnie znacznie wiecej wart niz % kasy z twojej kieszeni ktora do mnie poplynela.
Chwalic ? wysmiewac ? ja poprostu szczerze mowie prawde, a ze jestes zaslepiony zloscia i nie potrafisz zauwazyc sensu moich slow to nic na to nie poradze
@tor: dobrze ze ktos zauwazyl ze nie jestem socjalista... zreszta jakby wiekszosc osob tutaj potrafila spojzec dalej niz ich dupy i uzyc troche glowy zauwazylaby ze krytykuje owy system.
Havok napisał(a):
Ashton napisał(a):
ale legalnie to moje pieniadze, czy naprawde roznia sie czyms od pieniedzy ktore zarabiaja politycy czy wasi pracodawcy ?
czy ja na was napadlem ? czy zmuszalem rzad by dal mi prawo ich pobieranie ? to ze ulamek pieprzonego grosza z twoich pieniedzy idzie do mojej kieszeni jest jedynie twoja wina, sam na mnie pracujesz zdajac sobie z tego sprawe, takie sa koszta pracy w naszym kraju..
Legalne, fakt. Tyle, że te pieniądze dostajesz nie dla tego, że jesteś jakiś wybitny czy potrzebny, to taka litość ze strony społeczeństwa. Czy jest to powód do dumy i radości, nie wydaje mi się.
a czy ty jestes dumny ze te pieniadze pochodza z twojej kieszeni i trafily do mnie bo ty ciezko pracowales ?