Bloodleaf napisał(a):
A ja mam nadzieje ze PvE tu nie bedzie al'a wow i nie bedzie krzykow na ts/venice " teraz cała grupa w prawo bo podnosi sie lewy pazur a za 10 sek w lewo o 10 cm i potem do srodka za 28s"
Jesli potrzebujesz to krzyczec na TS to juz zlapales wipe'a
Co do add-onow w WoWie... gra juz od jakiegos czasu byla robiona z zalozeniem ze tych modow bedzie sie uzywac i trudnosc walk ustawiana jest z wzieciem ich pod uwage. Mozna dzieki temu walki bardziej udziwnic i skaplikowac tak ze nawet z tymi wszystkimi DBM, healbotami, itp. niektore starcia wymagaja wielu podejsc i sporo pracy (a przynajmniej wymagaly, nie wiem jak to jest teraz w WotLK).
Ale wracajac do GW2. Czy chcialbym zobaczyc tu mody w takich ilosciach? Chyba jednak nie. Gra jest na takim poziomie audiowizualnym ze zamiast wyskakujacych na ekranie napisow wolalbym zobaczyc wskazowki w postaci animacji, dzwiekow i efektow specjalnych.
Cytuj:
Pozatym nie wiem jak mozecie cokolwiek oceniac (trudnosc i jakosc PvE) po tych kilku pokazach z Shaterrerem. Przeciez to byl pierwszy pokaz gry, ludzie z lapanki, ktorzy nawet nie mieli za bardzo czasu poczytac skilli itd.... Dlatego to wyglada jak wyglada. A Boss napewno byl oslabiony na potrzeby pokazu ze wzgledu wlasnie na to zeby nie ogladac non stop "You are defeated".
No ja bym nie powiedział ze oceniamy. Raczej piszemy o naszych oczekiwaniach i nadziejach/obawach wynikajacych z materiału pokazanego do tej pory przez AN. A zdaje sie on sugerowac one ze eventowe bossy maja z zalozenia byc przeznaczone do pokonania przez casualowe PUGi ludzi bedacych akurat w okolicy. Tak jak Vercin napisał - kazdy w poblizu moze sie do walki dolaczyc w dowolnej chwili a calosc odbywa sie nawet bez formowania grup (i patrzac na obcojezyczne fora wielu osobom sie to podoba). Shatterer niewatpliwie był osłabiony ale pytanie brzmi czy osłabiony pod wzgledem wymagan taktycznych czy po prostu pod wzgledem HPkow i ilosci spawnow.
Cytuj:
tego typu. ale instanced content TEZ bedzie ogarnijcie
Bedzie. AN zapowiedział juz ze instanced content bedzie przeznaczony dla 5 osobowych druzyn. IMO ciezko będzie zrobic zlozone i wymagajace walki dla tak małych ekip ale... kto wie. Licze na to ze AN mnie zaskoczy.