Kabraxis napisał(a):
Pograj na takim Medium/Low - jak spotkasz 10 osob poza instantem podczas levelowania 1-70 to gratuluje. W LOTRO jest wiecej "skupisk luda" niz w WoW atm. Mamy Bree, Esteldin, pare mniejszych wioch robiacych za "stolice" zony, 21st Hall w Morii, Caras Galadhon i Mirkwood. W WoWie? Dalaran. Na wiekszych serwerach z 10FPS ze wzgledu na kunszt programistyczny Blizzarda.
Swego czasu gralem na med Khadgarze i ludzi bylo znacznie wiecej. Nie tylko Dalaran bo kilka stolic w Azeroth po obu stronach tetni zyciem i nie wiem skad to 10fps. Na moim 2 letnim kompie nie mam az takich spadkow.
Kabraxis napisał(a):
2. Na 20 lvl chcesz epickie questy? A co robisz na 20lvlu w WoWie? A tak - zabijasz wilki w Duskwood.
Niektore epic chainy sa naprawde epic ale LOTRO sie dosc wolno rozkreca z fabula. Takie naprawde fajne chainy zaczynaja sie imho od Trollshaws, czyli chyba lvl 30+ (nie tylko te epic).
Jesli to prawda, ze sie wolno rozkreca to ma pecha. W WoWie na 20lv oprocz takich samych questow jak w lotro mamy do wyboru kilka ciekawych inst i o/c PvP
Kabraxis napisał(a):
3. Ta gra a przynajmniej levelowanie nie polega na jebaniu 3 inst w kolko dla szatana - wrecz przeciwnie wiec to ze jest jedna na 20lvl w niczym nie przeszkadza. Swiat jest duzy, questow od groma - jest co robic.
Nikt cie do tego nie zmusza. Mozesz biegac tylko i wylacznie za questami jak w lotro.
Faktycznie jest co robic. Idz zabij 20 niedzwiedzi albo przenies wiaderko z woda od punktu A do punktu B.
Kabraxis napisał(a):
4. Monster Play jest tak samo zenujacy jak PvP w WoW. Wlazisz do instancjonowanej zony i walisz heady dla abstrakcyjnych punkcikow.
Kabraxis napisał(a):
Ogolnie jak ci sie nie podoba to nie graj ale nie wystawiaj grze falszywego swiadectwa po paru godzinach grania.
LOTRO to nie WoW (na szczescie)i tbh im mniej WoW Lovers tym lepiej dla gry i community wiec czym predzej polecam kliknac unnistal i zapomniec.
Zaznaczylem, ze wbilem ledwo 22lv i na tej podstawie mam prawo wystawic swoja opinie.
Faktycznie Lotro to nie WoW tylko jeden z jego nieudanych i nudnych klonow jak war czy conan.