Kabraxis napisał(a):
Hehe lol. Zrobilem druga postac i to samo.
Zero skilli na poczatku, po skonczeniu 2giej mapki wracam oddac questa i koles co sprzedaje skillbooki wychodzi (tak jest chyba w fabule) a babka mi kaze trenowac skille ktorych nie mam.
Pomine juz fakt ze i tak skillbooki sa poza moim zasiegiem levelowym i finansowym (mam lvl3).
Gra sie zapetla i jedynym aktywnym przyciskiem jak wroce oddac misje jest "Talk to Ceara". Nie moge zrobic nic, popchnac fabuly, odlokowac next misji, nic.
Nie wiem czy to jest jakis moj bug albo ja czegos nie ogarniam ale jak narzie to big lol.
PS. Heh zrobilem 3cia i jak narazie all dziala. Nie jestem juz nagi na poczatku i mam dwa skille. Takie bugi nie nastrajaja optymistycznie do dalszego testowania heh.
Za dużo kombinujesz ale nie wtę stronę co trzeba
Masz wszystko pod nosem. W oknie ze skillami masz na górze dwa skille do rozwinięciea. Jeden do silniejszego ataku, drugi do uników z tego cpamiętam. Obok nich jest przycisk train. Naciskasz go. Skill przechodzi do trybu trenowania, co widoczne jest na dole tego okna. Tam przydzielasz punkty AP. Do pierwszego poziomu skilla potrzeba 30 AP, co prawdopodobnie już masz, bo wystarczy jeden dungeon, żeby tyle zdobyć. Przydzielasz punkty i tym samym rozwijasz skill. Proste. Nie gra jest głupia, nie ma bugów, ani zapętleń. Wystarczyło nacisnąć train, zamiast biegać po całej grze.