ad yerpen
"Ani na moment nie uwierze w ta "utopijna wizje wszechswiata" bo od wiekszosci graczy to nie mozna wymagac nawet znajomosci tabliczki mnozenia. Nic dodac nic ujać.
Nie my jestesmy od tego by byc lepsi dla graczy, skoro gracze prawie ani razu nie chcieli byc lepsi dla ekipy, a jezli juz to waskie grono osob. I to dla nich sie meczymy, a nie dla krzykaczy co tylko biora, a sami nic nie daja."
to jest wlasnie chore podejcie oni sa zli to dlaczego mamy byc dobrzy :/
jashchoor mysli: "zjebali lucznika to mam ich w dupie i nie podam bugow"
yerpen mysli: "ha! jashchoor nie podal nam bugow to nie poprawimy lucznika, ha! za kare jeszcze go zjebiemy"
no to jashchoor: "a to chuje oni tak to ja tak, podam wszystkim gracza bugi niech korzystaja"
w odpowiedzi yerpen: "a to jebany fiut, mysli ze jest taki zly - no to zobaczy - kasujemy polowie serva skille"
jashchoor: "na ladne chuje z tych gmow, ale nie wiedza co ja potrafie HA! - posieje tysiace jabloni w adel i dookola, swoimi sciankami zablokuje wszystkie wejscia do domkow, vendorkow, lochy, stamuje tyle zwierzat ze procek sie zagrzeje, a jak nie zbiore bande debili zeby pakietowala serv, wjebywala sie zlymi clientami, wtedy kiedy nie trzeba"
tak to mniej wiecej wyglada teraz
czy nie mozna by jakos w druga strone
w przeciwnym razie z soa zrobi sie takie gowno ze orgin was pozwie do sadu za obraze uo
odnosnie krzykaczy
(czuje ze sie zaliczam do tej grupy)
poplakalem na forum, pozniej troche sie z gunafem pokurwialismy, wypomnielismy stare grzechy i umowilismy na negocjacje - mam nadzieje owocne
ponoc cel uswieca srodki
tez bym wolal pogadac na spokojnie z gm, zrobil testa jakiegos, ale niestety zlapac gm ktory ma troche wolnego czasu to niemal cud
*wyciaga dlon w strone gmow*
*usmiecha sie*
przylaczam sie da sama, zrobmy cos z tym gownem zeby tak nie smierdzialo