Witam
Chodzi mi po głowie nie przeczę powrót do DFO
Przestałem grac jakoś w kwietniu ze względu na bardzo niska populacje co sprawiało że PVP ograniczało się do poszukiwań kogo ktokolwiek godzinami często bez skutecznie zaś końcem końców kroczyło się szarża samobójcza z kolegami na jakieś miasto kiedy już mieliśmy dość.
Stąd moje pytania:
1.Jak wygląda populacja na dzień dzisiejszy np. przewidywana ilość online w tygodniu ok 18godziny? Kiedy odchodziłem było to ok. 500-
2. Balans podobno wprowadzono pathy które balansowały magów oraz ilość hp graczy. Czy nadal młody szczurek z 2miesiecznym kontem klęka przed weteranem przyjmiemy 1rok.
3. Wsparcie AV czy nadal wygląda na to że niewiele robią?
4.Czy nadal PVP jest dla samego PVP?
5.Jak wygląda sytuacja polskich klanów kiedyś wszyscy o ile dobrze pamiętam siedzieli w Skogul.
6.Craft nadal jest tylko dla znudzonych bogatych weteranów robiących milion spodenek aby samemu się z dobrym dura ubrać?
7. Wreszcie czy jest jakiś klan Polski gdzie można z kimś pobiegać bez znaczenia czy to jest 18 czy 5rano? Czy też DFO nadal jest umierająca grą która umrzeć nie chce zaś gracze porostu bawią się niezależnie od lenistwa AV czy też populacji bo nic lepszego nie ma i długo nie będzie.
Jeśli ktoś z Was miał by chwile czasu chętnie wysłucham Waszych opinij i myślę że znacznie więcej osób także bo DFO ma w sobie jakiś narkotyk który nazywa się sandbox z prawdziwego zdarzenia i wiele osób zapewne podobnie jak ja zastanawia się i ma obawy .