Ashton napisał(a):
sluchawki na usb ci sie podobaja ? ...
dunno ja tam sluchawki do ampa podlaczam.
Anyway creative to dla mas, sprzet srednienj polki, wiekszosc osob ktore kupuje sluchawki creative'a nawet nie slyszalo o sennheiserze.
To ze sprzet jest ok nie znaczy ze jest dobry.
anyway... fajnie ze jestes kilka lat.. Ja jednak uzywam sluchawek na codzien, nieraz po kilkanascie h. zdejmuje/zakladam co godzine jak ide zapalic.. czasami mi spadna, czasami rzuce, czasami na nie usiade.
Sennheisery przetrwaly wszystko, wiekszosc innych marek sie pieprzy poprzez zwykle uzywanie w kilka miesiecy.
Troche ironiczne ze to dlatego kupilem sennheisery hd555.. bo wyczytalem recke jakie sa wytrzymale....
Jednak dzwiek ktory uslyszalem po ich podlaczeniu sprawil ze wszelki inny sprzet brzmi jak czysty crap teraz.
anyway, to ze ci wystarcza to jedno, ale jezeli za ta cene mozesz miec cos lepszego, upieranie sie przy creativach jest czystym debilizmem.. albo fanbojstwem..
No ale jak widze fanow apple przeplacajacych za ich zabawki to wlasciwie mnie to nie dziwi... z creative czy logitech jest tak samo.. tylko na mniejsza skale..
I nie nie mowie ze produkuja chujowy sprzet.
Ich karty muzyczne sa zajebiste do gier, Myszki/klawiatury logitecha sa imo najlepsze na swiecie.. Jednak nie zmienia to faktu ze nie kupilbym ich glosnikow albo sluchawek.
Sure do komputera do gier kupie karte creative'a, myszke / klawiature logitecha. Ale to na tyle.. to zreszta lubie w pc, nie jestem skazany na jednego producenta ktory czesc stuffu zrob dobrze czesc przecietnie a czesc chujowo ;p