Doszedlem do wniosku ze mam dosyc grania, zarowno w EQ jak i w inne gry. byc może w przyszlości wyjdzie cos co mnie zaciekawi, (pewnie jakas virtual reality gra w 2020-30 roku
)
Oczywiscie mam "fun" z grania w EQ, tyle tylko ze zdalem sobie sprawe ze aby ten fun miec dalej musze poswiecac coraz wiecej czasu na gre. (gra w gildi w pop zonach)
Krotko mowiac nawet gra w grupach kilujacych smoki czy pop-bossow, po poswieceniu roku czy dwuch lat, dla zdobycia uber itemow (ktore sa i tak kilkoma bajtami danych podarowanych przez VI dla "fun" graczy) niezbyt mnie ciekawi.
Wyobrazilem sobie siebie za zalozmy 2 lata i spytalem czy jestem happy z gry w EQ. Obrazek byl taki ze ciagle bym sie staral robic kolejne pop-questy z roznymi ludzmi, co albo by sie udawalo albo nie, ewentualnie skonczyl bym expujac dla kolejnych AA. Mialbym z tego oczywiscie sadysfakcje ale niestety nic wiecej oprocz straconego czasu w zamian. Nie lubie prosic ludzi o pomoc w wykonaniu pewnych rzeczy w EQ a czekanie juz mi sie znudzilo. Widocznie jestem typem samotnika i jako taki niezbyt pasuje do socjalnej gry jaka jest EQ.
Tumczasem zdalem sobie sprawe ze zamiast rozwijac postac w EQ moge rozwijac samego siebie w RL na wiele sposobów, na co dotychczas nie powiecalem zbyt wiele czasu, tzn tyle ile musialem i nie wiecej)
To na tyle na temat dlaczego, teraz na temat co dalej.
Nie chce sprzedawac konta jako calosci jakiemus obcemu graczowi, postanowilem rozdac itemy pomiedzy Was, a postacie skasowac (ew. moge sie zgodzic pozostawic postac jak ktos chce nia grac, pod warunkiem zmiany imienia postaci, koszt 50$ o ile pamietam)
Co do konta to platnosc za EQ zawieszam pod koniec stycznia, Jezeli ktos z Was chce kupic konto to moge je sprzedac za 300 zl. (wwszystkie dodatki zarejestrowane, pudelka z cd-kami i zawartoscia wysle poczta)
Najlepiej chyba bedzie jak ktos zrobi kilka mulow, zbierze sprzet i rozda pozostalym wedlug potrzeb. Mozemy sie umowic na ktorys dzien w styczniu. Prosilbym Tela albo Nukha jesli Chcecie sie tego podjac.
Nie chce mi sie spisywac tego co mam w postaciach ale z pamieci :
Iksar Necro (52lvl, AA-run3,cha5,int3)
sprzet glownie z int,hp i mana
Runed cowl,Golden Efereti Boots,Ryokols Channeling Crystal
Brabarian Shaman (38lvl)
Skull Marked Shield, 1hb mace i spear z +6wis kazda, rekawice i pas z +mana i +hp
Vah Shir Rogue (12lvl) brak sprzetu oprocz mieczykow i glownie skladniki do trucizn
Gnome Mage (10lvl) Book of Obulus, i troche smieci
Oprocz tego muly z komponentami do research spelli dla wiz,ench (mag ma swoje slowa w banku)
Lookne na ten thread za jakis tydzien. Wszystkie pomysly na temat rozdzialu itemow i mojego konta, flamy , etc. przeczytam i rozważe.
Jednak bede milo wspominal czas spedzony z Wami grajac w EQ, jakby nie bylo, bylo fajnie
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Zulus dnia 2003-01-04 13:25 ]</font>