Koniec o WSAD i innych pierdolach plx. Nie ma go i go nie bedzie. Iniside zaloz na forum oficialnym forum Diablo temat o WSAD - moze Blizzard umiesci go specjalnie dla was. Podobno to firma, ktora "slucha communty".
yabaddi napisał(a):
Diablo3.net wrzuciło recenzję z gry w tegoroczne demo D3 z Blizzcona:
http://www.diablo3.net.pl/portal/d3/1/5 ... z_gry.html
Szczerze? Jestem lekkim haterem Blizzarda ale na D3 to po tym co pokazali nie moge sie doczekac. Wszytko prezentuje sie bardzo fajnie. Nowe podziemia sa mroczne i takie jak powinny byc.
Nowy system skilli imho swietny - o wiele lepsze to niz nudne drzewka walkowane w kazdej grze od XX lat. Traitsy, Runy o juz wogole kosmos, jesli dojdzie do tego tak dobra itemizacja jak w D2 LOD to n/c - gra na lata.
Do tego te ksiazki z Lore, itd... - miod.
Co do systemu PvP to lata mi on kolo dupy - nigdy nie gralem i nie bede gral w Diablo dla PvP, no chyba ze ten system naprawde bedzie super cool. Zreszta - co by nie zrobili to i tak bedzie lepsze niz napierdalania sie pod Obozowiskiem Lotrzyc.
Jak narazie jedyne moje zastrzezenia to sredni design tych armorow co pokazali do tej pory - no ale podobno to itemy na ok. 20lvl. Ogolnie ich odbior na swiecie tez byl raczej sredni wiec moze Blizzard kopnie designerow w dupki zeby nie robili takiego tarla jak w WoWie.
No i jest rzecz, ktora mnie niezmiernie smuci - brak wsparcia dla modow.
Ale jak narazie zdecydowanie swietnie to wszytko wyglada.
Kabraxis approved.