iniside napisał(a):
.........................
Bo to jest zrobione z myślą o hamburgerach, zeby przypadkiem sie nie pogubili od nadmiaru mozliwosci albo co gorsza, zeby nie wiedzieli co maja robic.
.........................
No tak... hamburgery i zmodyfikowani genetycznie kukurydziani ludzie muszą mieć łatwo bo inaczej się pogubią
Ale tak zupełnie poważnie to mocno się zniechęciłem bo... WoW w chwili obecnej jest słabą grą (taki dajmy na ten przykład "Lord of the Rings online" jest fajniejszy) ale ludzie się pchają do WoWa tak jak żółtoskórzy i kukurydziani do kolejek po iPhona... ech...
No ale o czym to ja miałem... acha... na temat...
no to...
Kumple namawiają mnie na powrót do Wowa... ja mówię że nie chcę bo gram w lepsze MMO... tyle że sam
haha...
no ale tak mnie cósik tknęło że... lepiej grać z kumplami w tego słabego już WoWa... niż samemu w lepszą grę... przecież do tanga trzeba party....
no i...
sobie włączyłem kalkulator talentów WoWa i zacząłem robić build... oczywiście hybrydowy, dwa drzewka po połowie... z godzinkę siedziałem i robiłem... i nawet zaczęło mi się podobać...
a tu nagle że... nie można, bo tylko trzy możliwości... tylko jedno drzewko z trzech bez żadnych kombinacji... prosto po amerykańsku...
No to sobie dałem spokój.