Haha.. kontynuujcie plx. Zwlaszcza loversi WoW'a, ktorzy bronia go z calych sil pierdolac glupoty o balansie i innych wyimaginowanych rzeczach, podczas gdy prawda jest taka ze gra jest upraszczana do granic mozliwosci i de facto nie ma juz nic wspolnego z porzadnym, rozbudowanym i dajacym jakolwiek wolnosc MMO.
Im wiecej takich tematow tym bardziej rozumie jak bardzo "zretardziale" jest "community" tej gry i jak chujowa jest sama gra.
Beczka smiechu, naprawde dziekuje.
A teraz kontynuujcie bo jest co poczytac....
A propos tematu - milej zabawy w "wymyslaniu" buildow i "budowaniu" postaci w oparciu o schemat - "Jebaj 31pkt tutaj albo wypierdalaj".
Tbh to Diablo 2 jest w tym momencie gra 10 razy bardziej rozbudowana niz WoW jesli chodzi o rozwoj postaci i wplyw na to ze strony gracza.
Chociaz i tak ten temat jest bez sensu bo chyba nie oczekujecie sensownej dyskusji o wadach i zaletach gry z kolesiami, ktorym sni sie po nocach jebanie GearScore'a dla szatana.
A co do tego, ktora gra jest lepsza atm od WoW'a to LOTRo obiektywnie patrzac je WoW''a i nawet nie musi przezuwac. O grach AD 2011 z litosci nawet nie wspomne.
Wezcie caly ten topic wyjebcie bo az zal to czytac i jedyny efekt jaki taka lektura moze odniesc na normalnyn czlowieku to "WTF? Co za debile tu pierdola o czym, czego w tej gzrze nie ma?"
No chyba ze chcecie przyciagnac wiecej targetu w ktory ewidentnie celuje WoW AD2010 - czyli dzieci wychowanych na Metinie2 - w takim razie kontynujcie.
WoW for life!!! Kurwa!!! Tak mozna w skrocie nazwac ten topic. LOL.
"Iniside, chcesz zebym sie postaral o tempa dla ciebie? Kazdy juz wie, ze ty bys zrobil kazda gre lepiej niz devsi, wsadzajac wsad do diablo albo dajac mega wolnosc wyboru przy specowaniu postaci (chociaz i tak jest tylko jeden optymalny wybor - no excuses)
Idz sobie do pogawedek i skoncz zasmiecac to forum, kthx."
To ze ciebie przrasta wszytko powyzej walenia punktow w linearne drzewko az dostaniesz super "I WIN" skilla to nie znaczy ze przerasta kazdego.
Tak wiec plx... zalatw mu tempa a mi troche tych dopalaczy, ktore zazywasz zeby ogarnac mega skomplikowany system w grze World Of Warcraft.
"Jednyny hybrydowy build w WoW to był Frostfire u maga."
NIE. Hybrydowy build to moj build, ktory sobie wymyslilem i ktory mi pasuje, taki do ktorego sam dobralem itemy i uzywane skile. Jeden huj czy zabije nim kazdego dwoma skillami czy nie. Mi sie gra nim dobrze to nim gram. Niestety Blizzard odebral nawet ta ostania namiastke wolnosci w swoim "MMO".
Szczerze? Ja lubie gry w ktorych jestem prowadzony za reke od poczatku do konca, tylko to powinny byc FPSy/platformowki a nie kurwa "MMO" (w cudzyslowiu dlatego bo WoW nie jest MMO - dla mnie, juz nie).
Przypuszczam ze po moim poscie nastapi fala hate'u i srania geba za strony min. modow tego dzialu wiec z gory przepraszam ale chyba moge wyrazic swoje zdanie.
Jak ktos sie nie zgadza to moze skoczyc z mostu - przykro mi. To nie zmieni faktu ze WoW jest prosty jak Crash Bandicoot na Ps2 i ze w porownaiu z featurami innych MMO wypada niezykle blado.
Pzdr dla wszytkich fanbojkow i pieskow Blizzarda.