Heja,
od czasu odejscia Kruncha gildia podupadla mocno na zdrowiu (glownie chodzi o brak eventow poza tymi robionymi przez nienajgorsze zreszta alliance, o spadajaca ilosc memberow i DRASTYCZNIE spadajaca ilosc memberow uprawiajacych RvR).
Mi mowiac szczerze to az tak bardzo nie przeszkadza bo zawsze teamowo moge pograc z polakami a z drugiej strony kazdego nowego w DAoC invituje bez zbednych pytan do KT i w wiekszosci "trzymamy sie razem".
Tym niemniej jesli komus ta sytuacja przeszkadza i mysli o zmianie gildii to pomyslcie o reszcie - tzn czy nie da sie zrobic tak zeby wszyscy PL z KT przeszli do jakiejs innej gildii i zeby choc jedna osoba z naszego grona miala uprawnienia do dodawania nowych memberow.
Nie sugeruje bynajmniej ze powinnismy to zrobic "natychmiast" ale moja lojalnosc wobec KT mocno oslabla przez ostatnie tygodnie gdy nic ciakwego sie nie dzialo (of korsik poza eventami robionymi przez BoC). Jesli wiec pojawi sie jakas sensowna alternatywa to mozna o niej pomyslec zanim co ambitniejsi lub nie posiadajacy stealth charow
z nas rozejda sie po wszystkich mozliwych gildiach.
Druga sprawa - proponuje wskrzesic "guild RvR day" ale w wydaniu naszym. Proponuje ustalic 1 dzien w tygodniu w ktorym to gramy razem default. Kupa osob juz ma zrobione mocno >40 lev postacie, kilku >50 lev, i mozna by cos podzialac latajac po midgardzie (jesli bedzie sporo chetnych do grania non stealth charami) lub po emain (jesli zbiora sie tylko stealtherzy).
Proponuje np. srody (moze nie ta najblizsza jeszcze
) godz 21-24. Miejsce spotkania of korsik CS. Ja tam moge zaparkowac zarowno infa jak i sorca.
Jesli chodzi o ten "guild RvR day" to of korsik haslo umowne i nie jest to only KT ale wolalbym zeby bylo only PL celem latwiejszej komunikacji. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do podania czy ten termin im pasi (jesli nie to jaki inny proponuja).
Co do ograniczenia levelowego to proponuje min 40. Ludzie majacy nizsze chary zawsze sie moga dogadac ze posiadaczami licznych kont czyli ze mna
(Decayro 45+ lev free) lub Kielasem/Raku i na czas eventu pograc nie swoja postacia.
Karol: To dziwne. Ja dziele ludzi na glowy i tulowia
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Karol66 dnia 2003-01-06 17:23 ]</font>