Bartelius napisał(a):
Targaryen napisał(a):
Tak to też "chętnie pomogę"
Jestem szczery. Gdyby ludzie mogli jak ja pojsc na 15h i robic turula non stop i zdobyc wszystkim body to spoko freelot na body nie ma sprawy. Jednak jesli mi zalezy na body bardzo bo potrzebuje na teraz i pojdziemy sobie na turula i ktos zlotuje i nastepny raz pojdziemy po tygodniu albo dwoch to ja dziekuje. Jak dostane pierwsze to bede gotowy na kazdy nastepny termin kiedy ludzie bede chcieli, a na odwrot jak ktos dostanie to wiem ze nie bedzie szybko gotowy na next time. Ja polakom dobrze zycze, chetnie pomagam zdobywac atmy i niedlugo bede rozdawac za darmo itemy na +2 bo za jakies maks 2 tygodnie konczymy 50 itemow ze starych zone i robimy nowe zony, ale nie bede ludziom zdobywal itemy ktore potrzebuje przedemna. Nigdy nie lubilem i nigdy nie polubie randomowych wyjsc na jakiegos NM i freelot (oczywiscie mowa o NM ktorego farmie a nie jakiegos nowego NM i wyjscie dla fun zeby go zabic ) i pozniej nowa grupa itd. Tak to mozna chodzi w chuj razy i widziec jak item wypada i przegrywac freelot w chuj razy. Ja jestem za grupa gdzie sie charuje i dostaje, dlatego uczciwie mowie ze jak ktos sie godzi na wyjscie na turula w ciagu kilku dni z 10-20 razy zeby kazdemu zdobyc spoko, jelsi ktos chce sobie raz na jakis czas chodzic na turula i sprobowac szczescia to pierwsze body dla mnie albo nie ide bo to strata czasu dla mnie.
Ato od nas nikt wam nic nie zlotował bez zgody, ja chętnie pomogę jeśli tylko będę online inne osoby pewnie też, jest parę NMów przy których potrzebowalibyśmy pomocy na przykład:
http://wiki.ffxiclopedia.org/wiki/Amhuluk <- Huck ma pop na to, ostatnio nie popneliśmy !! do atmy a i dropy by sie przydały.
A teraz z innej beczki: co nasz uber statik dziś klepie ?
EDIT: sprzedały się "dropy" z poprzedniego wypadu:
Divinus grip 5k
Darksteel Ingot 8k
Myoshu: Ichi 5k
Phrygian Ore 2k
Blanched Silver 2k
Jakiś tam scroll NPC za 2k (tyle samo na AH)
Razem 24k, wychodzi po jakieś 4k na osobę
kupie za to jakieś pop itemy chyba po prostu...