ryban napisał(a):
z drugiej strony większość bugów jest z powodu niedojebanego użytkownika.
Powiedz mi ktory blad?
#1. DC co 10 minut
#2. DC/Error przy braniu misji
#3. Mi postac utknela 1x kiedy bralem misje ( jak pisalem dostalem errora w czasie "respawnu" a kolejne proby logowania ( cos kolo 20) w niczym nie pomagaly)
#4. Kilkanascei razy przy probie przeskoku z lokacji tez wywalilo mi blad
---------
Dodatkowo radze czytac ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisalem ze GRA JEST ZJEBANA. Napisalem tylko ze masa bogow/niedorobek ( a beta juz trwa okolo 2 miesiecy) powoduje 0 fanu tylko irytacje.
Grafika nie jest jakas rewelacyjna ( zwlaszcza na filmikach/szczegoly postaci zwlaszcza NPC - niestety teraz takie rzeczy sie rzucaja w oczy odrazu)
Gra sama w sobie ma jakis potencjal bo nie bylo chyba takiego space shootera z lekka nuta mmo.
Dla mnie osobiscie powinni zajac sie podstawami czyli "naprawa" logowania + poprawne dzialanie ladowania do misji, jednak w ich Patch logach sa bzdury modyfikujace itemy ingame ( jak bron itp) wiec chyba cos nie tak.
Wiem ze to jest beta ale gralem juz w wiele BET i ta narazie jest jedna z najgorszych ( jesli chodzi o przygotowania klienta + masa errorow) jesli chodzi o content to sie nie wypowiadam bo narazie zrobilem moze z 5-6 misji