No mnie sie wkoncu sciaglo i zarwalem nocke.
Wrazenia na szybko:
1. Gra jest bardzo ladna - poziom grafiki pomiedzy LOTRO (lepiej) a AoC ( jednak gorzej).
2. UI - swietne. Poziom WoW'a. Jesli nie lepiej.
3. Plynnosc - Zona startowa. Na ekranie dzieje sie tyle co w raidzie w WoW (kilkadziesiat postaci i NPCow), ustawienia ultra, AAx8, ANIZOx16, rozdzieloczosc 1280x1024 = 30-40+ FPS. Komp: Athlon 2x2,6Ghz, 4850 512RAM, 4GB RAM. Zobaczymu jak bedzie dzialac w miescie.
4. Sterowanie i resposywnosc postaci - jak w WoW. Czuc kazdy krok postaci, kazdy skill, itp... Nie ma laga, desynchu, opoznien w skilach i animacjach. Animacje lepsze niz w WoW/LOTRO, zwlaszcza podoba mi sie skok (a wiadomo ze to najwazniejsze). : )
5. Klimat gry i do czego bym ja porownal - Klimatowo/graficznie to taki ladniejszy WARHAMMER Online + ofc mnostwo wziete z WoW'a.
6. Content i jego wykonanie - za wczesnie by oceniac. Jak pogram wiecej to cos moze napisze. Ewentulnie poczekam do konca grudnie jak pokaza wiecej contentu w becie.
Ogolnie to co juz widzialem jest na mocne 9/10 i jesli ktos lubi theme park MMO i tak jak ja rzyga juz WoWem i tym co jest na rynku ATM to ma na co czekac.