Sramax napisał(a):
@Cwelban
A Ty to kolejny duren ktorego nikt nie lubi i siedzi tutaj tylko po to, zeby zalic sie jakie to spierdolone forum mamy . Lapiesz kazda prowokacje i probujesz bronic swoich spierdolonych racji.
Za duzo napisalem.
Kiedy ja bardzo lubię to forum idioto. Tylko wkurwia mnie że nie mogę mieć własnego zdania, bo takie pierdolone szmaty jak Ty, zaraz mnie obrażają, rozumiesz? Czy nadal nie dociera to do Twojej pustej głowy?
Czyli mam rozumieć że siedzisz tutaj bo wszyscy Cię lubią, tak? To fajnie masz.
Prowokacja powinna mieć poziom jak już, omfg. No chyba że dla Ciebie prowokacja to napisanie "wypierdalaj".
PS. nie płacz.
@Astherius czy jak Ci tam brudasie
Twój tok myślenia mnie rozpierdala
Nie wiem czym ojciec napierdalał w kołyskę jak byłeś mały, ale widzę że uraz masz do dzisiaj. Naucz się czytać ze zrozumieniem śmieciu.
Ogólnie to współczuje, kloce na klate itd. Trudne dzieciństwo które trwa do dzisiaj?
I nie wypowiadaj się za wszystkich, kiedy jesteś tylko takim małym pionkiem, lizodupem i do tego potomkiem jakiegoś goryla
A i w ogóle widzę że nauczyłeś się przez 5 lat pisać!
"Calkiem fajnie sie w to gra, mysle, ze z czasem gra bedzie sie rozwijac, bo narazie po kilku godzinach gry potrafi sie znudzic, ale ja gram i jestem twardy. "
Debil.