iniside napisał(a):
Nie widze sensu kupowania calosci szczerze mowiac..
Kupujac calosc, zwlaszcza ze znizka na 100% wyjdzie ci taniej.
Czytalem prewiev next patcha i nowa krainka Enedwaith ma byc za free "do wejscia" dla kazdego plus epilog Epic Book III ma byc za free. Paczki "normalnych" questow,deedow, itp... bedziesz musial dokupowac osobno i beda one podzielone na regiony. Tak wiec kupno takiej jednej zonki moze moze wyjsc drozej niz caly SoM.
Do tego ma byc jeszcze pare instancji grupowych i nie wiem jak bedzie z dostepem do nich.
Napewno tez dodadza nowa frakcje (jak to w prawie kazdej zonie) i zeby zrobic repe to trza bedzie robic q, zeby miec q trza bedzie wylozyc kaske.
Tak to mniej wiecej bedzie wygladac.
Ale ogolnie masz racje ze dodatki bedzie mozna kupowac na raty. Z tym ze jestem pewny ze lacznie zaplacisz jak za woly w takim przypadku.
Ja na poczatku sie ucieszylem ze gra bedzie FTP ale potem sobie to skalkulawalem na chlodno, porownalem jak jest w DDO i ile tam trza sie nafarmic tego samego zeby kupic sobie Adventure Packi za te punkty z gry (nie wydajac irl kasy) i po takich wyliczeniach..... czym predzej weszlem na account i kupilem SoM (mialem tylko podstawke i MoM) i Lidfetime ze znizka 50%.