Kabraxis napisał(a):
Ja pierdole ten znowu swoje. Placi ci ktos za pisanie w kolko tego samego i zniechecanie ludzi od gry? Bla bla bla.... "themeparkowe gnioty".... bla bla bla "endgame".... bla bla bla....
A tobie ile trion placi od posta ?
Lepiej uświadamiać i dyskutować teraz niż z klapkami na oczach wywalać kasę, to jest forum, a na forach sie dyskutuje nie tylko wygłasza monologi zachwalające grę, to nie program afiliacyjny tylko dyskusja o grze.
Kabraxis napisał(a):
Nie bede komentowal calego twojego posta bo znowu to jest zalenie sie ze robia kolejnego themeparka z dwoma frakcjami a nie "moja wymarzona gre" czy tam UO2. Skomentuje tylko to bo ja zwykle pierdolisz a nie masz pojecia o czym
QQ more
Kabraxis napisał(a):
1. Gra ma byc oparta na Endgame - poczytaj wywiady z devsami.
2. Levelowanie nie bedzie zbyt szybkie - ludzie w alphie leveluja 1-50 w 200h+ co daje prawie dwa miechy grajac 4h dziennie. Casuale beda levelowac pol roku.
Nie wierz ślepo w to co piszą devsi na forach, większość gier na becie była trudniejsza do lvlowania niż po premierze, biorąc pod uwagę początkowe lvle to 2-3 tygodnie i masz max lvl, chyba że braknie questów i trzeba będzie farmic moby to może być problem.
Kabraxis napisał(a):
5. Jesli taka predkosc levelowania zostanie zxachowana to zanim wiekszosc ludzi dobije maxlvl zdaza ze dwa content patche jebnac. Zreszta dwa PvE content patche maja juz zrobione bo dwie zony zostaly wyciete z gry w stosunku do wersji Alpha i pokazywanej na targach w 2009.
No tak tak, wszyscy devsi maja przed premiera tony contentu gotowego i działającego.
Kabraxis napisał(a):
6. W dniu premiery w endgamebedziesz mial 10 Heroic dungeonow, Dwa duze Instanced Raidy, outdoor Raid Rifty (co najmniej w 6 rodziajach) z raid bossami plus Kazda zona ma swoj "Full Scale Zone Event" w ktorym moze uczestniczyc kilkuset graczy i ktory jest pelny raid contentu.
Jak na themeprakowego gniota to bardzo mało, po miesiącu koksy będą znudzone, a inni nie będą mieć z kim tego robić i znudzą się po kolejnym miesiącu.
Kabraxis napisał(a):
A levelowanie MUSI byc fajne. Bo gra musi cie do tego endgame'u zatrzymac. Jest to tak samo wazna czesc gry jak endgame (no chyba ze sie leveluje w tydzien jak w WoW). Przykladaem niech bedzie LOTRO - ja gram w ta gre od jakis dwoch lat i nei mam zadnej postaci na max lvl (najwyzej mam 63) i placilem abonament.. a potem kupilem Lifetime. I jestem zadowolony mimo ze o endgame tylko slyszalem. Takich ludzi jest wbrew pozorom dosc duzo.
To ze masz taki styl gry nie oznacza że reszta tak będzie grała, albo sie bawisz w lvlowanie i zostajesz za wszystkim w tyle i nie zobaczysz pełnego contentu albo grasz normalnie, w LotRO lvluje sie szybciej niż piszesz.
Kabraxis ja cie rozumie że po długim fanbojowaniu w innych grach teraz znalazłeś sobie nową grę ale nie przesadzaj, lepiej dmuchać na zimne niż potem być zawiedzionym i po paru miesiącach fanbojowania nakręcać innych.
Na tym forum większość ma jakieś doświadczenie z grami, więc nie rozumie dlaczego tak się oburzasz jak ci ktoś pisze fakty i obserwacje z gry.