Cytuj:
Całość do tej pory to parte godzin contentu i to na niskich lvlach, nie znamy zasad pvp, raidowania pve, instancji pvp i pve na endgame, nie mamy pojęcia na temat grywalności jaka będzie po paru dniach od premiery.
KURWA JEGO MAC. Powtarzasz sie jak katarynka.
Wiemy co bedzie w end-game, to samo co na 10lvl. CZY TAK KURWA CIEZKO TO ZROZUMIEC!?
Będą outdoor bosy, Rifty, Inwazje, Zone Wide Events, to z PvE i wiemy ze to jest i bedzie na 100%. Gowno mnie obchodza inansancjowane raidy jak będą to dobrze jak nie bedzie to też nie będe płakać.
Cytuj:
Za to ty wiesz wszystko najlepiej, wiesz co devsi maja przygotowane na premiere i co będzie dodawane potem, wiesz jak devsi słuchają graczy i że wszystko zmieniają dla nich, wiesz wszystko i ignorujesz każdy negatywny głos w dyskusji.
Nie siedzimy sobie w becie, devsi maja nas w dupie i od bety 1 nie wprowadzili zadnych zmian o ktore prosily testerzy. Ofc.
Cytuj:
Powtórzy ponownie, wypowiedziałem się na temat gry na podstawie tego co jest na becie, a że jest tego na pare godzin grania to juz trudno.
No ok, skoro jest tego na pare godzin grania to dlaczego w ostatni even przegralem jakies 50h ? Gdzie tu logika ?
Cytuj:
Nie mam już ani siły ani ochoty grania w kolejny klon wow'a, bo jak chciałbym w takie coś pograć to.. zawszę mogę odpalić wow'a.
To nie wiem po co chcesz SWTOR, ktory narazie zapowiada sie na klona wow 1:1.
Cytuj:
I kolo chuja mi lata szczerze mowiac co sobie mysli o grze taki Embe czy inny huragan. Mi sprawia niesamowity fun, czego i wam zycze. (zwlaszcza embe - moze mu jeszcze stanie kiedys bo narazie to gada jak ksiegowy z 40letnim stazem znudzony wszytkim na czele ze swoim zyciem).
o to.
Pierwszy i ostatni raz zareagowalem w tym temacie na chuja wiedzacych ekspertow od grania, ktorzy pewnie 2h gry przesiedzieli AFK w nub zone.
Mowiac wprost w dupie byli i gowno widzieli.