Bloodleaf napisał(a):
To ja się zapytam zupełnie poważnie, rozumiem że ty wymagasz aby nowe gry które teraz wychodzą miały co najmniej tyle contentu i były tak dopracowane jak prawie 10 letnia gra a najlepiej jakby wszystkiego miały więcej, lepiej i do tego były innowatorskie?
Nie, ja odpowiadałem na posta, a nie stwierdzam i wymyślam co ma być.
Jednak jeśli już to przynajmniej tyle można wymagać od kolejnego klona.
Za to wy uważacie że wystarczy zobaczyć pierwsza krainę w takim przykładowo WoW i już wiemy jaka gra jest zajebista, tylko że tak można było uważać mając na rynku star wars, lineage 2 i co tam wtedy jeszcze było, wtedy WoW zrobił opad szczeny nie edgamem tylko całością.
Wy nagle w 2010 roku spadacie z księżyca i powtarzacie to co było siedem lat temu, ojej questy, ojej lvlowanie, ojej duzo skilli, ojej elitki bossowie.
Gram w niszowe perpetuum i wiem jakie mamy tam podejście devsów i że mi nie trzeba milionów graczy, dobrze tez wiem że mogę się szybko znudzić ale przynajmniej wiem, co mogę oczekiwać po grze bez czytania obiecanek devsów.
Tu za to wy idziecie o krok alej od devsów, którzy najwidoczniej chcą unikać tego co robił mythic, funcom, ncsoft itp i nie piszą bredni o obiecankach, tylko wy je wymyślacie i psujecie grze/devsom opinie swoimi fanbojowymi wypocinami.