smeagollum napisał(a):
hehehe, piszesz, że nie widzisz, by którakolwiek z wymienionych osób zabierała głos. Ja ciebie informuję, ze głos zabierał Tomu, i to dwukrotnie, na co ty - co to ma do rzeczy?
FACEPALM/
Napisalem ci kto wnosil do gildi w momencie jej tworzenia. Co ma do tego Tommu ?
smeagollum napisał(a):
Piszesz, że ode mnie do banku nie trafiło nic. Odpisuję, że składałem się choćby na statek. Twoim zdaniem oznacza to, że nie czytam ze zrozumieniem. A moim, że nie rozumiesz, ze składać się ze swojej kasy na coś dla gildii, to jak wkładać do banku gildii swoją kasę.
FACEPALM/
Powtarzam raz jeszcze. To ze sie na cos skladales i wyszedles z gildi nie oznacza ze masz jakiekolwiek do tego prawa. Straciles je wychodzac.
smeagollum napisał(a):
Napisałem czemu sprawa mnie interesuje - bo czuję się za jej finał odpowiedzialny (wyszedłem jak jeszcze nie było mowy o żadnym przenoszeniu banku i łączeniu gildii), na co Ty dalej się produkujesz, że to nie moja sprawa. Co mogłem zrobić po wyjściu z gildii, jak się dowiedziałem, że się łączą to zrobiłem - napisałem posta, żeby zostawili bank.
/
Wychodzac z gildi juz nic nie mogles zrobic, bo nie masz wplywu na to co sie dalej w niej dzieje. Czy to takie skomplikowane?
smeagollum napisał(a):
Jak wyjście z gildii oznacza zrzeczenie się swoich praw to zamknij japę, bo wyszedłeś z gildii wcześniej niż ja. Co to w ogóle znaczy?
Wyszedłeś z gildii, to zrzekasz się praw!
FACEPALM/
Tak. Dokladnie to oznacza. Nigdy z gildi nie wyszedlem.
Na tym koncze rozmowe. Twoje prowokacje mam gleboko w dupie, szkoda tylko ze przez takie osoby jak ty zdanie o warcry utrwala sie bardzo negatywnie. Szkoda ze do takich osob jak Mormo,Tashunka czy Keneb czy wielu wielu innych fajnych ludzi przylega latka takich emokidsow jak ty. FullNara.