Jako ze dalej nie ma dzialu Rifta to napisze tutaj.
Zrobilem narazie cos takiego:
http://dl.dropbox.com/u/14031925/rift/i ... _talants=0
pewnie jeszcze zmienie z 20 razy jak osiagne 50lv ale co mi tam...
Czemu tak a nie inaczej:
Riftstalker - po przeczytaniu ze jest to rogue ktory zagina przestrzen nie moglem go nie sprobowac, wg mnie dobry dla rogue z powodu survivability.
Nightblade - mialem do wyboru albo jego albo Assasina z powodu stealtha.
Bard - taki support dla mnie - buffy, troche heala ktory nie mam pojecia jak bedzie sie sprawowal na max lv.
Nightblade:
Twiling Force razem z ulepszeniem daje swietne spowolnienie.
Flame Thrust - Taki range Blazing Strike, fajny na WF jak nabijesz na wrogu combo pointy a on ucieka z 10-100hp i mysli ze ucieknie przed rogue.
Dusk to Down - wydaje sie swietnym skillem
Z Nightblade zastanawia mnie ten skill living flame, aczkolwiek musial bym isc prawie tylko w Nighblade co pewnie przy full Nightblade i PvP
soulu dalo by rade + Riftstalker dla blinka.
Rifstalker:
Shadow Swift - Fajny skill w polaczeniu z Twiling Force
Exceptional Resilence(czy jakos tak) - jak przeniosa elitke Kelari do elfow to bedzie fajna "obrona" i w ogole jak ktos ma crit build to czesciowo lepiej dla mnie.
Rift Scavenger - czesto mialem tak ze ktos mial 5 combo pointow a ja nie zdazylem uzyc czegokolwiek a tak przynajmniej mnie troche wyhealuje.
Planar Refuge - jak cos to mozna przytankowac cos przez chwile badz w ogole cos lzejszego przytankowac a w krytycznej sytuacji to odpalic.
Rift Guard - musze zobaczyc jak to sie ma w praktyce ale dlatego dalem w bardzie % do health albo buffy do end bo jezeli bedzie z upgrade sie dobrze sprawowalo to moze byc fajna tarcza.
Guarded Steel daje juz na 20lv okolo 200defa wiec calkiem sporo
Guardian Phase - dobry skill jak musisz cos przytankowac gdyz robi z ciebie mini tanka a obniza dmg tylko o 30% gdzie pewnie na wyzszych rankach da sporo wiecej.
Tam jescze jest skill ktory zmniejsza aggro a zwieksza dmg - insty <3 - oraz takie shunpo (shadow step) za plecy wiec taki defensywno-offensywny soul.
Planar Switch wydaje mi sie bez sensu gdyz niewykorzystane combo pointy mnie po prostu healuja a i nie jest to jakis super cool skill aby go brac.
Bard:
Co tu duzo mowic - heal jakis, wiecej defa, wiecej zycia, wiecej criticala (hit albo chance, nie wiem
) i movement speed - na wf bedzie jak znalazl. Zastanawialem sie jeszcze nad movement speedem z Rifstalkera gdzie daje na pierwszyn ranku 15% a na 2gim pewnie z 30% aczkolwiek to wydaje mi sie bardziej efektywne gdyz daje speeda dla wszystkich, instant, nie widze aby mial cooldown.
PS. Nudzilo mi sie na 3h programowania
.