GumisPLL napisał(a):
Mendol napisał(a):
nikt cie nie trolem nie nazywa.
raczej uposledzonym dzieckiem, ktore chcialoby zeby kolejna gra byla zrobiona wedlug jego widzimisie.
a jak juz jest troche wiecej rzeczy do wyboru to sie gubisz i z uporem maniaka bedziesz twierdzil, ze ma byc tak jak ty chcesz.
no a dlaczego assasin powinien miec najwiekszy dps i crit? moze powinien miec poisony spowalniajace, silence dla maga, mozliwosc unieruchomienia przeciwnika?
wez zastanow sie przez chwile
Mendol uposledzony to moze ty jestes.
Jak narazie to widze fanbojostwo z wowa .Dlaczego tak jest bo tak ktos wymyslil ze ta klasa sluzy tylko do jednego.
Widze ze tu co niektorzy maja problem z tym ze ktos ma inne zdanie niz oni.
Caly czas nie rozumiem oco ten flame !? Dlatego ze napisalem ze wedlog mnie gra nie ma na dzien dzisejszy balansu.Ludzie wiecej melisy .Bo zycie to nie bajka i kazdy moze miec swoje zdanie.
Nie ma flejmu. Za to jestes albo robisz z siebie kompletnego idiote.
Pozwol ze potworze. RIFT nie jest gra PvP. Nigdy nie byl i nigdy nie bedzie. WF sa tylko z tego powodu zeby byly, nigdy nie byly, nie sa i nie będą integralna czesc rozgrywki. Pozatym przy 10> osobach tzw. balans klas 1v1 nie ma nawet najmniejszego znaczenia, jak chcesz balanas 1v1 to dalczego nie grasz w FPSy tylko w RPG ?
Ja pierdole. RPG z definicji nie moze byc zbalansowane pod takie cos, bo jak w zyciu sa slabsi i silniejsi.
Cytuj:
Dlaczego tak jest bo tak ktos wymyslil ze ta klasa sluzy tylko do jednego.
Kto tak kurwa wymyslił ? Moze ty ? Kazdy developer ma prawo implementowac klasy, tak jak mu sie podoba wjego grze. Nikt nie powiedzial ze mag a byc glass canon, warrior tankiem a kleryk healerem. Masz chyba duze problemy z wyobraznia. Zreszta jak wiekszosc graczy, z ostatniej dekady ;/.
Konczac moj wspanialy wywod w ktorym sie mocno powstrzymywalem. My nie mamy problemu z tym ze ktos ma inne zdanie. My mamy problem ze przychodzil taki matol jak ty do gry KTORA EWIDENTNIE NIE JEST DLA NIEGO i zaczyna whinowac ze GRA JEST BE. (chociaz juz z denifnicji i opisu gry wynika ze nie spelnia jego wymagan).
JAKI KURWA TRZEBA BYC RETARDEM !?
Cytuj:
Dziecko drogie ja tu nie zamierzam spamowac koncze prace zaraz.Rozumiem ze nie znasz odpowiedzi bo jedyna gra jaka grales to pve.Ok.
A ty w swoim geniuszu przeoczyles ze RIFT jest gra PvE. Gratuluje.
Cytuj:
Caly czas czekam az mi ktos odpowie Dlaczego balans niszczy gry pvp ?
Nie wiemy tego. Wiemy natomiast dlaczego niszczy gry MMO i a w szczegolnosci MMO nastawionych na PvE.
Odpowiadajac zanim zrobisz swoj popis geniuszu:
a) Balans PvP jest mozliwy do osiagniecia wylacznie poprzez niszczenie roznordonosci w grze. Kazda roznica pomiedzy graczami zwieksza dysbalanas. Nawet fakt ze w FPS jeden biega medykiem z RKM a drugi Assaultem z AK45 wprowadza jakis dysbalans chociaz nie tak oczywisty jak w MMO bo tam trzeba recznie wycelowac.
Dlatego ze aby wprowadzic balans kazdy gracz musi byc jak najbardziej podobny do innego gracza, co automatycznie powoduje zmniejsze roznorodnosc,
To juz przestaje byc gra MMORPG a zaczyna byc CS z duza ilosci graczy, auto-targetem, i samonaprowadzajacymi sie pociskami..