Cytuj:
2003-02-04 23:11, Sirian napisał:
No wlasnie - korzysci to troche mam dzieki Songowi i Kaedanowi - ale tak naprawde jestem raczej zawiedziony - po zdjeciu /as nie znalazlem zadnej grupy , nikogo kto pomoglby mi z rezzem(poza oczywiscie Holgerem i Elista ale oni sa jedyni w swoim rodzaju
) .Zreszta przed zdjeciem /as jedyna grupa gildiowa jaka znalazlem byla taka ktora sam zrobilem - brak eventow - brak xpowania - to mnie osobiscie najbardziej boli - kiedys mozna sie bylo zalapac na PL , na wypad zbiorowy do Lyn etc.- teraz wszyscy tylko rvr albo diamond grupy - kazdy mowi jakie to szczescie ze na /as nie ma spamu - to prawda ze mozna latwo wylapac kazda wiadomosc z RvR bez problemu - ale postacie ponizej 40 maja z niej i tak nikly pozytek btw . jak ktos nie lubi spamu to moze go wylaczyc (tak mi ktos kiedys poradzil
to naprawde dobra rada i czesto z niej korzystam).
Podsumowujac dla mnie KT jest teraz dosc mocno "skostniale" tyle ze nawet wystawienie grupy w rvr przychodzi nam z trudem bo kazdy gra sam .
To tyle
Pozdrawiam
Sirian
Cóż, moje spostrzeżenia dot. KT są dokładnie takie same - nic się nie dzieje, brak inicjatywy ze strony "kierownictwa", brak eventów, brak wspólnego frontu działania, brak group gildiowych, itp. Przy czym ja zrobiłem się bardziej wymagający po tym co mam na Gaheris
- u nas w gildii praktycznie codziennie coś się dzieje - eventy, SI raidy, keepy, twink/alt party, itd. (szczerze mówiąc to najlepsza gildia w jakiej kiedykolwiek byłem w jakiejkolwiek grze, i główny powód dla którego zostałem na co-opie, w przeciwnym razie wyniósłbym się po tygodniu). W KT niestety nie widzę nawet jednego eventa na tydzień
a szkoda, brakuje mi gry "ze swoimi" i RvR, ale w tak skostniałej strukturze odchodzi ochota na granie