Isengrim napisał(a):
Wie ktoś może jak planują rl time do przejścia instantów?
O! I to jest dobre pytanie.
Poczatkowe to ~45m-1h. Jak juz znasz taktyke to ofc krocej. Pozniej pewnie beda dluzsze. No i Expert version na 50lvl z dodanym contentem wiec beda jeszcze dluzsze. Do "zaliczenia" insty (dostania nagrody loot baga i achievementow) trzeba zawsze zabic all bossy - bez wyjatkow.
Z tym ze: Dungeony (chyba wszytkie) oprocz achivementa za normal, heroic i za hard mode bossow (dokladnie jak w WoW) maja "Speed Run" (nazwa moja). Wyglada to tak:
"Defeat all bosses in Deepstrike Mines on Expert difficulty in 25 minutes after first pull".
Nie zwracalem uwagi jakie czasy maja poszczegolne instancje ale bedzie je mozna robic szybko.
Choc przypuszczlnie taki spped run to bedzie musiala byc komunikacja glosowa i perfekcyjne zgranie i opanowanie taktyk/kolejnosci pulli/skrotow w inscie.
Fajny bajer imho.
W takim Realm Of The Fae (normal ofc) bylem juz z 4 razy i przypuszczalnie moglbym go z dobra grupa zrobic w 30 minut lekko. Tylko trzeba wiedziec co pullowac a co nie.
PS. Nie zwracalem uwagi na drzewko barda dokladnie ale to jest taki rogue healer? Czy buffer bardziej? Bo jak healer to bedzie mozna robic full party Stealth Runy.
(Riftstalker jako tank, Bard jako Healer i 3xDPS ze stealth w jakichkolwiek kombinacjach).
Wogole wczoraj z nudow spedzilem ze znajomym 2h przy role builderze i juz wogole nie wiem kim grac. Co nie ulozylismy to fajnie wyglada. Ilosc kombinacji mnie zabija poprostu. Skille im wyzej tez zaczynaja byc takie wypasione ze az zal rezygnowac.
Zreszta niektore niskopunktowe tez zajebiscie dopelniaja builda - np. 8 pkt w Paladyna i masz instant 100% HP heala, 21 pkt w Pyromancera i masz instant roota na 8 sekund nie przeywanego przez DMG, itd, itp... masakra.