kkkk20 napisał(a):
Chętnie bym sam spacyfikował takiego durnia jak ty...
Oczywiście Cardano wam przedstawił co kibice robią dobrego, a ty kurwa moluchu jebany jeden z drugim co zrobiliście dobrego dla społeczeństwa??
W dupie byłeś i gówno widziałeś kabraxis najlepiej było by takiemu patałachowi jak tobie posłać kule w łeb... Jesteś taki twardziel to powiedz mi to w twarz a gwarantuje ci że zachowasz się jak ten oto człowiek z filmiku :
http://www.youtube.com/watch?v=uM2CtXPm ... r_embedded
Kurwa... Co on przedstawil? Oddaja krew, brawo! Masa spoleczenstwa odaje i jakos sie KURWA TYM NIE CHWALI. Daja kase na biednych? No kurwa jeszcze lepiej - tez wrzucilem na WOSP, zrobicie mi taka reklame zeby pokazac jaki jestem fajny?
Ale oczywiscie Cardano nie wspomnial ze ta krew ktora oddaja idzie potem dla debili ktorzy ja traca dostajac w morde na stadionie, ze pomoc dla biednych idzie dla dzieci takiego goscia jak ten zabity w Krakowie.
Jestescie geniuszami w odwracaniu kota ogonem. Jakos nikt nie wspomnial o rozjebanym stadionie(chyba w bydgoszczy ostatnio? Taki nowka), i rozjebaniu centrum miasta bo kibice robili grupowa Sad Pande po przegranym meczu.
Serio stary, powiedz mi. Kto to robi skoro nie hoolsi? Jak juz ktos powiedzial, czemu nie uspokoicie tych pojedynczych jednostek ktora robia burdy(skoro mowicie ze to nie wy).
Kto z nas sie spotkal z agresja ze strony kibicow? Kazdy go zyje w wiekszym miescie.
Przez takich debili jak wy po prostuje boje sie pojsc ze znajomymi na 'derby polski' w warszawie. Na trybune gosci, czyli Widzewa;f