Drelungar napisał(a):
A Ty znowu z tym trolowaniem
. Nie bronie Zamy, bo jakby nie patrzec jest to exploit, ale jechanie po nas na forum oficjalnym od cheatrow, dlatego ze wykorzystal exploita, to chyba lekka przesada. Co do exploitu, mam nadzieje ze AV jak najszybciej to naprawi. Niestety darkfall jest gra w ktorej exploity sa powszechne.
smeagollum napisał(a):
Po pierwsze nie wszyscy, bo ja tego nie robię
Tego moze nie, ale kto jak nie Ty exploitowal geometrie gry zeby sobie bezpiecznie makrowac afk selfbuffy
?
A o efektach Twoich niezgodnych z regulaminem gry praktyk mozemy przeczytac w zalozonym przez Ciebie temacie
smeagollum napisał(a):
selfbuffy (chyba wszystkie) na 75.
Po pierwsze nie do końca rozumiem co wspólnego z czitowaniem membera AQ mam ja. Czy dobrze rozumiem, że jesteś kolejnym wyznawcą zasady "inni tak robią to i my"?
Po drugie łżesz jak mahirim.
Screenshot (a najlepiej film) poproszę a jak nie masz czym podeprzeć swoich zarzutów to proszę o nie używanie chwytów poniżej pasa. Co teraz? Całe AQ zacznie mi przylepiać łatkę jakiegoś exploitera geometrii gry? :/ O ile pamiętam, coś podobnego robił RL po wtopie orlego oka.
EDIT: zapomniałem o selfbuffach, o których wspominałeś. Chodziło mi oczywiście o buffy użyteczne, a że miałem ich cały pasek, to napisałem, że prawie wszystkie (dużo więcej niż używałem nie było - przynajmniej sensownych). Podonie jak ofensywna magia na 75 (też w opisie mojego charka) nie oznacza, że mam każdą r50 na 75. Kilka owszem, których używałem. Podobnie niuki, reje itp. Niestety obrona czitera (na przykład poprzez atak) prawie zawsze kończy się tak samo. Jest bez sensu. Pozostaje pytanie, co z Zama Darem zrobicie. (btw - ten wykoksany ludzik, którego przed chwilą opisałem, wciąż do kupienia).