noasz napisał(a):
Jak czytam ze smeagolum pisze ze ktos z kim gral kupe czasu exploituje to mnie sie na smiech zbiera. Sam exploitujesz schodzac pod tekstury, blokujac mobki i pizgajac je na afk, wiec wypierdalaj.
A pozatym exploiter a cheater to sa zupelnie inne zjawiska.
Idz karmic kury kid.
Zmyślasz, drugi embe się trafił. Może i bugowałeś moby, ale to nie oznacza, że inni to robili. Bana też nie ja wyłapałem za afk makro tylko Ty. Kurwa odezwała się pizdeczka w obronie kolegi czitera.
vilhelm napisał(a):
Co to za wielki exploit który 100% graczy ginąc i zostając zresowanym chcąc czy nie chcąc użyje, bo nie ma wyboru. Taki bug.
Zwykłe robienie sensacji niczym z pierwszej strony Faktu i to pisane przez osobę która ma zmakrowane skille zewnętrznym programem jak robocop...
Starasz się prawić tu moralne kazania? Żałosne...
Piszesz bzdury. Najwyraćniej nie wiesz nawet jak to działa, więc chwała dla Ciebie. Napiszę raz jeszcze, że nie 100% graczy ginie z zenchantowanym odpowiednio stafem pod siega (pod stafik, którego będzie używać na siegu).
I jaki kurwa zewnętrzny program? Autoklik? I jaki Robocob? Ja gram od bety, to mam skoksane w chuj rzecy na... 75. Hehe, to doprawdy niesamowite. Na 75! Kosmos, nie do osiąnięcia bez makr przez dwa lata.... Zamknij już japę idioto. Niech się wypowiadają CI, co w tę grę grali dłużej niż dwa miesiące, ok?
@mendol - no comment.
Słuchaj dalej Wilhelma, który gra 2 miesiące. On Ci prawdę o dfo zdradzi i o tym, jak wbiłem niektóre czary na 75. :/ A jednak koment.