Mi sie tam podoba, na pewno kupie retaila, przynajmniej na ten miesiac, ale pare rzeczy mnie jednakze irytuje.
Przede wszystkim combat jest do poprawienia w kwestii ogolnego feelingu. Musza zwiekszyc czcionke combat logu, albo przynajmniej umozliwisc jej powiekszenie, bo sa pewnie tacy ktorym pasuje jak jest. Dalej, animacje skilli sa mocno takie sobie, 2h nasz bohater macha jak cepem, mam wrazenie ze bije powietrze, a nie mobka przede mna, 2h lub 1h jest juz troche lepiej, ale tez daleko do idealu. Dzwieki skilli tez nie wspomagaja wrazenia, ze moja postac cos uderza. To jest moj najwiekszy zarzut na chwile obecna. Casterem gra sie troche lepiej, ale tylko troche, imho.
Wkurza tez targetowanie mobow - pod tym, ktory targetujemy pokazuje sie kolko, ale problem jest taki, ze tego kolka w wiekszosci wypadkow zwyczajnie nie widac i czasem cholera wie, ktorego mobka mam na targecie.
Questy - dojechalem max. do 8lvl i dosyc sztampowe fetch questy jak na razie, ale na poczatku nie ma sie co spodziewac cudow.
Generalnie - kupuje retaila z nadzieja, ze poprawia plynnosc i czucie walki. Dzis bylem na ostatnim swoim raidzie w WoW, czas na Rifta