Kończcie Waści wstydu oszczędźcie...mowie do wszystkich.
Prawda jest taka ze w DFO WSZYSCY jesteśmy CHEATERAMI I EXPLOIDERAMI - wszyscy.
Każdy z Was(nas) wchodził pod ziemie (exploid) i każdy z nas używa AHK (czit) - a jak ktoś mi powie że AHK to nie czit to niech sobie pojedzie
na zawody CS czy SC2 i spróbuje na lanie zainstalować ten program! Zaś AV nigdy nie dal nam ostatecznego stanowiska w sprawie wspierania
bądź nie AHK. Analogiczna sytuacja w relu jest fakt ze 95% polaków nie płaciło abonamentu radiowo-telewizyjnego co nie oznaczało że działali zgodnie z polskim (wyuzdanym) prawem.
Sam też jestem w jakimś stopniu cziterem exploderem w DFO a gdy będę grał na poziomie przyjmijmy Gostiego to będę mógł sobie
POZWOLIC na bycie tym ostatnim sprawiedliwym.
Jak będę miał 400 many to będę miał w dupie enchant mana eff - thats simply true.
Sorry ale nie ma głupich tym bardziej gdy wygląda na to ze AV daje w jakim stopniu
NIEOFICJALNE przyzwolenie obserwując ilość banów które rozdaje od ostatniego ja wiem pół roku.
Tak wiec Noia albo pomylił gry albo daremnie wierzył że wszyscy będa grali na jego poziomie czitowania/explodowania nie większym - co brzmi samo w sobie to zdanie żałośnie.
Zakończę tego posta początkiem jego:
Kończcie Waści wstydu oszczędźcie - dyskutując kto jest mniejszym a kto większym cziterem/exp